Alábbi posztunkban két együttessel foglalkozunk: a Readinggel és a Manchester Cityvel. A kiscsapat idén még nem nyert a Premier League-ben, döntetlenjeivel próbálja életben tartani bennmaradási esélyeit. A Citynél felvetődött, hogy Mario Balotelli távozna, helyére pedig Luis Suárezt igazolnák le a "polgáriak".

Egy győzelem elindítaná felfelé a tabellán a Readinget

A fentieket Sean Morrison, a "királyiak" játékosa mondta. Szombaton majd az Everton lesz a Reading ellenfele hazai pályán, így az újonc együttesnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a liverpooliak idén eddig nagyon jól teljesítettek. Morrisonék az elmúlt fordulóban a Norwich City ellen játszottak gól nélküli döntetlent, és a labdarúgó szerint kulcsfontosságú, hogy ne kapjanak gólokat.

"A legjobb csapatok sok gól nélküli meccset szoktak lehozni, szóval nekünk is ezt kell megpróbálnunk" – mondta Morrison. "Két fontos meccsünk volt az elmúlt hetekben, és két pontot szereztünk, szóval ez annyira nem is rossz. Továbbra is határozottnak kell lennünk hátul. Egyelőre nem azokat az eredményeket érjük el, melyekre vágytunk, de mindenki nagyon keményen dolgozik az edzéseken, hogy megszerezzük idei első győzelmünket."

Suárez nem megy a Cityhez

Tegnap látott napvilágot az a hír, mely szerint a Manchester City 40 millió font ellenében januárban megpróbálja megszerezni Luis Suárezt, a Liverpool uruguayi gólvágóját. Azóta viszont Brendan Rodgers, a "vörösök" menedzsere és maga a játékos is cáfolt, ráadásul ma Roberto Mancini is kifejtette a véleményét.

"Ez nem igaz, én nem tudok róla" – mondta az olasz szakember. "Nemrég még Josep Guardioláról beszélgettünk, mint új menedzserről, most Suárez és Mario Balotelli van a középpontban. Remek csapatunk van, nem kell új játékosokat igazolnunk télen. Suárezt nem tudjuk megvenni, mert négy kiváló csatárunk van, de mást is felesleges volna idehozni."

Balotelli távozásának alapja a kevesebb játéklehetőség lehet, és Patrice Evra, a Manchester United francia védője szerint barátja visszavágyik Olaszországba.

Friss tenisz hírek a Davis-kupáról a bet365 oldalán, ugyanitt a labdarúgó és kézilabda Magyar Kupa meccseire is lehetősége van fogadni.

Címkék: reading angol foci premier league manchester city roberto mancini luis suárez

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr194914251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Userrr 2012.11.23. 10:46:43

Sziasztok!

Új magyar sportfogadó fórum: tippforum.com

Várunk mindenkit szeretettel!
süti beállítások módosítása