Tottenham – Cardiff, előzetes

 2014.02.12. 01:18

A Premier League 28. fordulójának vasárnapi játéknapján a Bajnokok Ligája-selejtezőt jelentő 4. helyért továbbra is harcoló Tottenham a kiesőhelyen álló Cardiff Cityt fogadja. A mérkőzés esélyese egyértelműen a hazai gárda, amely a Dnyipro Dnyipropetrovszk elleni 3-1-es Európa-liga-sikerrel hangolódott a hétvégi bajnokira.

Rangadónak azért nem nevezhető a találkozó, a bajnokság hajrájához érkezve azonban minden megszerzett pont fontos lehet a csapatoknak, így jó mérkőzésre van kilátás.

A magyar válogatott új szövetségi kapitánya, Pintér Attila a finnek ellen debütál márciusban.

Finoman szólva sem szerepel túl jól az élvonalban a Cardiff City, amely a 27 forduló alatt mindössze öt alkalommal gyűjtötte be a győzelemért járó három pontot, ráadásul 19 szerzett gól mellett 48-at kapott. Az utóbbi öt mérkőzésén 10 gólt kapó, mindössze két gólt szerző, és négy pontot gyűjtő walesiek abból meríthetnek erőt a 28. fordulóra, hogy a Spurs egy héttel ezelőtt a Norwich ellen szenvedett 1-0-s vereséget.

Az előző öt fordulóban két győzelmet, két vereséget és egy döntetlent számláló „sarkantyúsok” a Norwich elleni kudarcot követően az El-ben alkottak nagyot, ez pedig megfelelő alap lehet a sikeres folytatásra. A hazaiak gólját a pazar formában futballozó Emmanuel Adebayor szállíthatja, bár a togói futballista a White Hart Lane közönsége előtt ebben a szezonban mindössze egy alkalommal talált be az ellenfél kapujába.

„Az előző fordulóban elszenvedett vereséget követően nagyszerű eredményt értünk el a Dnyipro elleni Európa-liga-találkozón, ez pedig lendületet adhat a Cardiff elleni meccsre. Egy az életéért harcoló csapat ellen sosincs könnyű dolgod, de ha úgy tudunk játszani, mint ahogyan tettük azt csütörtökön, akkor a fordulót követően három ponttal gazdagabbak lehetünk” – mondta Sherwood.

A két együttes egyébként az ötödik fordulóban találkozott egymással, akkor a Spurs egy igen karcsú, 1-0-s győzelemmel távozott a Cardiff City otthonából. Látogass el te is a bet365-re a legjobb Magyar Kupa-szorzók miatt!

Címkék: előzetes tottenham hotspur cardiff city

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr465840605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása