A Premier League-ben szereplő Newcastle United játékosa, Yohan Cabaye nemrégiben bejelentette távozási szándékát, mondván hiányzik neki a Bajnokok Ligája, amit még a Lille labdarúgójaként ízlelhetett meg. A „szarkák” vezetőedzője, Alan Pardew reagált játékosa nyilatkozatára, és elárulta, hasonlóan ambiciózus terveket szövöget a legrangosabb európai kupasorozattal kapcsolatban.

Yohan Cabaye 2011 nyarán igazolt a Lille-től Newcastle-be, és bár erősebb bajnokságban játszhat, a BL-be kerülésre jelenleg nincsen reális esélye. Az észak-angliai együttes a 2011/12-es szezonban Európa-ligát érő 5. helyen végzett a bajnokságban, a következő évben azonban a nemzetközi sorozat jelentette tehernek is köszönhetően olyannyira gyenge szezont futott, hogy a kiesés ellen kellett harcolnia.

A bet365 kosárlabda akciók használatával nyereményedet akár meg is duplázhatod.

A tavalyi szezonhoz képest jóval jobban rajtolt idén a Newcastle. Alan Pardew-ék tavaly 18 forduló alatt gyűjtöttek 20 egységet, míg ugyanennyi pontot idén 12 forduló alatt szereztek a bajnokságban. Ez jelenleg a 8. helyre elég, bár a 4. helyezett Manchester City csak 2 ponttal gyűjtött többet.

A Premier League 8. helye azonban nem elégíti ki Cabaye-t, aki megunta a „BL-mentes” időszakot, és a napokban elégedetlenségét fejezte ki jelenlegi klubját illetően, amit követően sokan arra számítanak, hogy a középpályás a szezon végén elhagyja a „szarkákat”. A 27 esztendős futballista szavaira Alan Pardew vezetőedző stílusosan, bár némileg talán túl magabiztosan nyilatkozott.

„Yohan szeretne a Bajnokok Ligájában játszani, de mondjanak nekem egy olyan játékost, aki nem. Én is szeretnék a BL-ben szerepelni, éppen ezért afelé nézve hosszútávra építkezünk. Nincsen bajom a nyilatkozatával, természetes, hogy BL-t akar, de szükségünk van olyan játékosokra, mint Yohan, aki el tud minket juttatni arra a szintre, és akkor együtt élvezhetjük majd munkánk gyümölcsét.”

Meglátjuk, hogy a „szarkák” meddig tudják megtartani a 2016-ig szerződtetett, elvágyódó Cabaye-t, akiért a nyáron 10 millió fontos ajánlatot tett az Arsenal.

Kövesd a linket, ha még nem próbáltad ki az élő hangközvetítés futballmeccsekről szolgáltatást.

Címkék: bajnokok ligája angol foci premier league newcastle united alan pardew yohan cabaye

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr575667011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása