A Premier League 28. fordulójában az Arsenal 1-0-s vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő Stoke City otthonában. A többi eredményt figyelembe véve hatalmas érvágás a három pont elhullajtása az „ágyúsok” számára, hiszen a rivális Chelsea és a Liverpool is nyerni tudott a hétvégén.

Nem indult túl izgalmasan a mérkőzés, a játékszert többet birtokló hazaiak próbálkoztak, de komolyabb helyzetet csak a félidő utolsó percében láthattak a helyszínre kilátogatók, amikor Whelan lövését Szczesny fogta ki a sarokból. Az Arsenal gondolt egyet, és gyakorlatilag a semmiből indított támadást, Podolski azonban nem tudott túljárni Asmir Begovic eszén. A fogadási tippek alapján meglepetés született Stoke-ban szombaton.

A szünet megtette hatását, a második játékrészben többet próbálkoztak az „ágyúsok”, gólt mégis a hazaiak ünnepelhettek, miután Walters értékesítette a Koscielny kezezése miatt befújt büntetőt. A hátralévő időben nem tudott újítani az Arsenal, amely meglepetésre vereséget szenvedett a kiscsapat ellen.

„Úgy éreztem, hogy jól védekeztünk a mérkőzésen, a Stoke azonban kapott egy büntetőt ajándékba a játékvezetőtől. Nem ezzel van a baj, egyszerűen nem tudtunk elég helyzetet kialakítani, és nem voltunk elég veszélyesek. Ez a vereség nem kicsit aggaszt engem, egy ilyen mérkőzést nem veszíthetünk el” – mondta Wenger.

„Habár nem alakult jól számunkra ez a forduló, kétségbe azért nem esem, mert van még lehetőségünk a javításra, és ha megnézzük az utóbbi évek eredményeit, akkor láthatjuk, hogy az Arsenal jó bajnoki hajrát szokott produkálni. Mint mondtam, jól védekeztünk, a támadósorral viszont sok feladatunk lesz az elkövetkezendő időben.”

Egy vereség persze sosem jön jókor, egy szenvedő kiscsapat ellen a bajnokság hajrájában kikapni azonban igen nagy következményekkel járhat, pláne ha figyelembe vesszük az Arsenal sorsolását. A következő fordulóban érkezik az Everton, Wengerék ezt követően pedig a Bayern Münchenhez látogatnak, hogy aztán a Tottenhammel és a Chelsea-vel is megmérkőzhessenek idegenben a Manchester City elleni hazai bajnoki előtt.

Még több labdarúgás fogadás a bet365 hivatkozására klikkelve érhető el.

Címkék: premier league arsenal arsene wenger stoke city

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr995840682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása