A Premier League 8. fordulójának vasárnapi játéknapján az Aston Villa a nyáron a Gareth Bale árából jócskán felfrissített és megerősített Tottenhamet fogadja. A két csapat legutóbbi 11 találkozóján veretlen a Spurs, így a londoniak a mérkőzés esélyesesei, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy André Villas-Boas együttese legutóbb 3-0-s pofonba szaladt bele hazai pályán a West Ham United ellen.

A Spurs legutóbbi két Villa Park-beli látogatása alkalmával négy-négy gólt szerzett, és három ponttal távozott, így André Villas-Boas most is bízhat csapata sikerében, bár a birminghamiek ebben az évben már legyűrték az Arsenalt és a Manchester Cityt is.

Szintén Spurs győzelmet sejtet, hogy az Aston Villa legutóbb 2008 szeptemberében tudott nyerni a „sarkantyúsok” ellenében, akik három ponttal a listavezető Arsenaltól lemaradva idén ismét komoly eséllyel pályáznak a Bajnokok Ligája szereplést jelentő helyek valamelyikére.

A magyar válogatt híreiről a bet365-ön mindig időben értesülsz.

A találkozó egyik fénypontja Andros Townsend lehet, aki az angol válogatottban a Montenegró elleni bemutatkozó mérkőzésén gólt szerzett, majd a lengyelek elleni meccsen is fantasztikusan játszott. A Spurs vezetősége a 22 esztendős tehetség válogatottbeli játékának is köszönhetően négyéves szerződést ajánlott a játékosnak, aki már alá is írta új kontraktusát.

Townsend remek jelenlegi formája ellenére Paul Lambert vezetőedző nem fordít különös figyelmet a fiatal szélső megállítására, elmondása szerint a Tottenhamben minden játékosra egyformán kell figyelni.

„Remek játékosnak tartom Townsendet, már amennyire én láttam őt játszani. A Tottenham ellen nem tudunk különös figyelmet fordítani egy-egy játékosra, hiszen remek kerettel dolgoznak, és mindenki veszélyes lehet a kapunkra.”

A Manchester City legyőzését követően a birminghami együttes bízhat benne, hogy megtörhet egy igen hosszú negatív sorozatot. Az Aston Villa legutóbb a 2010-2011-es idény elején tudott két egymást követő hazai mérkőzést megnyerni.

André Villas-Boas keretéből sérülés miatt hiányzik Étienne Capoue, Younes Kaboul, Danny Rose és Aaron Lennon is, de Paul Lambert sem számíthat minden játékosára, hiszen Jores Okore és Charles N’Zogbia hosszabb időre kidőltek a sorból, Christian Benteke ugyanakkor felépült csípősérüléséből, és bevetésre készen áll.

Kosárlabda akciók a tengerentúli és az európai bajnokságok meccseire is felhasználhatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr715590975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása