Már megszokhattuk José Mourinhótól, hogy kerek-perec kifejti véleményét. Az angol Premier League 24. fordulójának csúcsrangadója előtt is így tett a Chelsea menedzsere – hétfő este a londoniak a Manchester City otthonába látogatnak.

Ugyan a két csapat szezonbeli első mérkőzését a Chelsea nyerte, a „kékek” mégis hárompontos hátrányban vannak a forduló előtt még listavezető Cityhez képest. Vasárnap az Arsenal 2-0-ra legyőzte a Crystal Palace-t odahaza, így ideiglenesen átvette a vezetést. Amennyiben a manchesteriek a Manchester United, az „ágyúsok”, a Liverpool és a Tottenham Hotspur után a Chelsea-t is legyőzik az Etihadben, úgy ismét az élre állnának.

A Bajnokok Ligája-fogadás kedvelői a bet365-ön az év minden napján tudnak fogadni a kupasorozat végső győztesére.

A City pazar formában van, talán az egész kontinens egyik legjobban teljesítő együtteséről van szó, míg ugyan a Chelsea be-be bakizik, azért nem szabad leírni Mourinho együttesét. A portugál pedig örülne annak, ha Fortuna melléjük állna, ezalatt a szakember a bírói döntéseket értette.

„Szerencsés csapat a City” – mondta. „A bírók igyekeznek a legjobb tudásuk szerint végezni a munkájukat, néha hibáznak, de ezek általában kiegyenlítődnek a csapatok között. A Citynek azonban rendre kedveztek a döntések. Nyertek egy bajnoki címet meg néhány kupát, az európai kupaporondon viszont nem teljesítettek jól. Ha objektív szeretnék maradni, ki kell jelentenem, az elmúlt szezonokban nagyon rosszul játszottak a BL-ben és az El-ben is. A kupákban az a siker egyik titka, hogy tisztában kell lenni a szabályokkal. Ez nagyon lényeges.”

Utóbbi mondattal Mourinho alaposan odaszúrt Pellegrininek. Mint ismert, a City 3-2-re nyert a Bayern München elleni BL-meccsen, viszont a chilei csatár helyett középpályást cserélt – a portugál ezért gondolta azt, hogy nem volt tisztában a szabályokkal.

A City a Barcelonával játszik majd a BL-ben, a sportfogadás kedvelői pedig már most megtehetik tétjeiket a továbbjutóra.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr545795985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása