A Premier League-ben szereplő Everton vezetőedzője, Roberto Martínez tisztázta a Marouane Fellaini és Leighton Baines átigazolása körüli pletykákat, és elárulta, a Manchester United részéről nem érkezett újabb ajánlat a duóért.

A liverpooliak korábbi, a címvédő manchesteriek jelenlegi edzője, David Moyes köztudottan szeretné megszerezni Marouane Fellainit és Leighton Bainest. A Manchester United vezetősége ennek megfelelően cselekedve 28 millió fontos ajánlatot tett a két játékosért, amelyet az Everton elnöksége azonban „nevetséges és sértő” jelzőkkel illetve meg sem fontolt.

Sajtóértesülések szerint a „vörös ördögök” tovább próbálkoztak a két futballista megszerzését illetően, a spanyol vezetőedző azonban cáfolta a híreszteléseket.

„Ezen a téren minden csendes volt. Még mindig abban a helyzetben vagyunk, mint pár nappal ezelőtt, és most a West Bromwich elleni hazai mérkőzésünkre szeretnénk koncentrálni.”

A Swansea City és a Wigan Athletic korábbi menedzsere elmondta, hogy a liverpooli klub szeretné megtartani játékosait.

A legjobb Bajnokok Ligája fogadás a bet365-re kattintva érhető el.

„Nincs kísértés. A futballban minden csapatnak az a célja, hogy megtartsa legjobb labdarúgóit, és ezzel mi is így vagyunk. Természetesen van úgy, hogy egy másik együttes bejelentkezik a megfelelő ajánlattal, és akkor el kell döntened, hogy mit teszel, de ebben a helyzetben nem érkezett megfelelő ajánlat, így nincs miről beszélni.”

A 40 esztendős szakember az együttes céljairól is ejtett pár szót.

„Az átigazolási időszak végén szeretnénk a lehető legerősebb csapattal nekivágni a szezonnak. Úgy gondolom, hogy egy ilyen bajnokságban nagyon nehéz ilyenkor célokról beszélni. Természetesen szeretnénk minél előrébb végezni a bajnokságban, de pontos célokról február környékén tudunk csak beszélni.”

Az Everton a Premier League nyitófordulójában 2-2-es döntetlent játszott a Norwich City otthonában, míg a West Bromwich hazai pályán 1-0-ra kikapott a Southampton ellen. A két együttes háza táján történtek változások, de a tavalyi liverpooli eredmény (2-1) és főleg a mostani szezonkezdet alapján a Goodison Parkban a hazai gárda esélyesebbnek tűnik.

Szintén a linkre kattintva érhető el az élő hangközvetítés futballmeccsekről szolgáltatás is.

Címkék: angol foci everton premier league leighton baines roberto martinez

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr625473819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása