Hullban égett a Liverpool

 2013.11.26. 16:20

Fájó, 3-1-es vereséget szenvedett az angol Premier League hétvégi fordulójában a Liverpool a Hull City otthonában. A hazaiak három gólt szereztek, nem szépeket, de ez őket aligha érdekli – a vendég védők is kellettek ahhoz, hogy ennyi gólt szerezzenek.

A Liverpool szimpatizánsai foghatták a fejüket a Hull elleni idegenbeli mérkőzésen. A nagyon sok hibával játszó „vörösök” támadásban sem voltak valami aktívak, de a védekezésben mutatott produkciójuk még annál is pocsékabb volt. Először Skrtel lábán pattant meg egy távoli lövés, a labdát pedig Simon Mignolet már nem érhette el, ezzel pedig a „tigrisek” megszerezték a vezetést. A második és harmadik találat már a hétvégi baki parádéba is beleillenek – előbb Touré és Skrtel futott össze, majd Skrtel egy oldalra szálló labdába tette bele a fejét, ami így akadálytalanul vágódhatott Mignolet kapujába.

Rodgers azonnali javulást vár a védelemtől, amely szinte meccsről meccsre más összeállításban lép pályára, most például Daniel Agger csapatkapitány és Mamdou Sakho francia válogatott nem fért be a kezdőbe.

„Az utóbbi két meccsünkön hat gólt kaptunk” – mondta Rodgers a lefújást követően. „Nagyon, nagyon fontos lenne, hogy jobb teljesítményt nyújtsunk hátul, már szerdára ki kell javítanunk hibáinkat.”

Labdarúgás akciók széles választéka vár téged a bet365-ön.

Daniel Sturridge mellett Philippe Coutinho is összeszedett egy sérülést, de előbbi kiesése sokkal fájóbb, hiszen amíg rá nyolc hétig nem számíthat Rodgers, úgy Coutinho már akár szerdán is játszhat.

„Nincs kétségem afelől, hogy ne tudnánk pótolni a hiányzókat, illetve ne tudnánk a hibáinkat kijavítani, hiszen remek labdarúgóink vannak. Ez a rövid időszak jó erőfelmérő lesz a számunkra. Most itt a lehetőség mások előtt, hogy megmutassák, helyük van a kezdőben. Remélhetőleg szerdán már ismét győzni tudunk.”

A kosárlabda szerelmeseinek sem kell csüggedniük, kosárlabda akciók az NBA meccsekre és európai találkozókra is érvényesek.

Címkék: liverpool hull city martin skrtel brendan rodgers

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr315671572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása