Az angol Premier League 10. fordulójában több izgalmas mérkőzést is rendeznek, de kettő kiemelkedik közülük: szombat kora este az Arsenal v Liverpool összecsapásra lesz érdemes odafigyelni, míg vasárnap dél-walesi rangadót rendeznek Cardiffban, ahová a Swansea látogat.

A „szarkák” legutóbb 2-1-es vereséget szenvedtek az ősi rivális Sunderland otthonában, de azt megelőzően több mint egy félidőt tíz emberrel játszva harcoltak ki 2-2-es döntetlent hazai környezetben a Liverpool ellen. A Chelsea rangadót nyert az elmúlt hétvégén, Jose Mourinho legénysége a Manchester Cityt fektette két vállra Fernando Torres szemfüles góljával.

A kézilabda világából friss híreket és szorzókat a bet365-re kattintva találsz.

A Manchester United tovább folytathatja a zárkózást, a „vörös ördögök” az előző fordulóban gyengén játszó Fulhamhez látogatnak. Az első győzelmét megszerző Sunderlandnek nem kell nagyon messzire utaznia, alig pár száz kilométerre délre lesz jelenése a Hul Citynél. A Manchester City a Norwich Cityt fogadja, míg a Stoke City az év egyik meglepetéscsapatát, a Southamptont látja vendégül. A Crystal Palace-ra nem vár könnyű meccs a West Bromwich Albion vendégeként, míg a West Ham United az Aston Villát fogadja, tehát két Birmingham–London-meccs is lesz.

Este jön a forduló csúcsrangadója, az Arsenal – Liverpool. Az „ágyúsok” 22 ponttal jelenleg a tabella élén állna, míg Brendan Rodgers legénysége 20 pontot szedett eddig össze, aminek köszönhetően a harmadik, a Chelsea csak jobb gólkülönbsége miatt előzi meg. Kérdés, hogy Per Mertesackeréknek sikerül-e megállítaniuk a SAS-t, azaz a Luis Suárez, Daniel Sturridge csatárpárost – a duó a 17 liverpooli gólnak több mint a 80 százalékát szerezte.

Vasárnapra két mérkőzés marad, mint a kettő rangadó lesz. Az Everton (18 pont) a Tottenham Hotspurst (19) fogadja, míg Dél-Walesben rangadót rendeznek: a Cardiff City vendégek a Swansea City lesz.

Kattints ide a kosárlabda akciók megnyitásához.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr345604992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása