A Premier League 13. fordulójában az élmezőny végén álló Everton a középmezőnyben „vitézkedő” Stoke Cityt fogadja. A liverpooliak vezetőedzője, Roberto Martínez szerint együttese a Mersey-parti derbin megsérülő kulcsember, Leighton Baines nélkül is felkészülten várja a találkozót.

A 2013/14-es idényben az Everton tartotta meg legtovább veretlenségét, melyet a 7. fordulóban a Manchester City vett el. A liverpooli gárda az egyetlen olyan együttes az angol élvonalban, amelynek csak egy veresége van, bár Roberto Martínez csapata az 5 győzelem mellett 6 alkalommal is döntetlent játszott.

A Bajnokok Ligája fogadás piacai a bet365-ön az egész évben várják ügyfeleiket.

Az Everton legutóbbi döntetlenje a 12. fordulóban született, amikor egy meglehetősen izgalmas mérkőzés keretein belül 3-3-ra végzett a Liverpoollal. A találkozón lábujjsérülést szenvedő kulcsember, Leighton Baines bő egy hónapra kidőlt a sorból, Martínez szerint a városi rangadón remekül teljesítő csapata azonban nélküle is készen áll a Stoke City jelentette kihívásra.

„Múlt héten 10 kapura lövésünk volt a Liverpool ellen, bízom benne, hogy ebből a játékosok megfelelő magabiztosságot és lendületet nyerve újra megmutatják, mire képesek. A héten annyi volt a dolgunk, hogy megtartsuk a Liverpool elleni formánkat, ami remélhetőleg elég lesz a Stoke elleni győzelemhez. Nehéz mérkőzésre számítok, de bízom csapatom győzelmében.”

Az előző fordulóban a Sunderlandet 2-0-ra megverő Stoke City sincs rossz formában, az utóbbi három fordulóban hat gólt szereztek és öt ponttal gazdagodtak.

„Az Everton remek mérkőzést játszott múlt héten, és biztosan lendületesen játszanak majd ellenünk is. Mondanom sem kell, egy nagyszerű együttesről van szó, de mi sem vagyunk rossz formában, és pontokért utazunk a Goodison Parkba” – mondta a Stoke City vezetőedzője, Mark Hughes.

A bet365 amerikai sport akciók nem csak a profi, hanem az egyetemi mérkőzéseken is igénybe vehetőek.

Címkék: előzetes angol foci everton premier league stoke city roberto martinez

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr585670939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása