Továbbra is élen a Man United

 2012.11.26. 10:32

Minimális különbséggel nyert a Manchester United hazai pályán a West Ham United ellen, míg a városi rivális City a Wigan otthonából hozta el a három pontot. Botlott az Arsenal, míg a Tottenham Hotspur érdekes körülmények között verte a Liverpoolt.

A keddi Premier League meccsek izgalmas találkozókat hoztak, és a sor az Everton–Arsenal meccsel kezdődött. A vendégek szereztek vezetést The Walcott góljának köszönhetően, de még az első félidőben kialakult az 1-1-es végeredmény, miután Marouane Fellaini egalizálni tudott.

Rafa Benítez második meccsén ülhetett a Chelsea kispadján, de együttese ezúttal is 0-0-s döntetlent játszott. A Fulham jól tartotta magát, majd a találkozó után a hazaiak spanyol menedzsere úgy nyilatkozott, együttese akár bajnok is lehet idén.

A Southamptonra fontos mérkőzés várt, hiszen a jó formában lévő Norwich City ellen kellett bizonyítania hazai környezetben. A meccs 1-1-re végződött, így „szentek” ismét visszacsúztak a kieső zónába, míg a vendégek a 13-ok.

A Stoke City is elverte a Newcastle Unitedot, Tony Pulis legénysége 2-1-re nyert. A „szarkák” tehát rossz passzban vannak továbbra is, valami nagyon nem stimmel a St. James’ Parkban.

A Tottenham Hotspur hamar kétgólos előnybe került hazai környezetben a Liverpool ellen. Az első találat Stewart Downing lelkén száradt, hiszen ő maradt le Aaron Lennonról, míg a második találatot az a Gareth Bale szerezte, aki Lennonnak adott gólpaszzt korábban. Bale szabadrúgásból volt eredményes, bár hozzá kell tenni, hogy elég könnyedén került a földre Clint Dempsey. A Liverpool az első félidőben nem kapott tizenegyest, amikor Steven Gerrarddal szemben szabálytalankodtak, majd a második félidőben – miután Lennon Bale arcára rúgott egy labdát, amiből szépített a Liverpool – Luis Suárez sem kapott tizenegyest, pedig William Gallas szabálytalanul állította meg.

A Swansea a West Bromot, a City a Wigant, míg a United a West Hamet gyűrte le.

Hírek és szorzók a bet365 oldalán a magyar válogatott meccseihez, de ugyanitt ökölvívás meccsekhez is lehet találni előzeteseket és oddsokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr484933178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

userrrrrrrrr 2012.12.04. 19:37:33

Sziasztok és elnézést a zavarásért!
Magyar sportfogadó fórum: tippforum.com
Várunk mindenkit szeretettel.
süti beállítások módosítása