Az angol Ligakupa 2. fordulóját rendezték kedden és szerdán, tegnap pedig már a harmadik kör sorsolását is elkészítette a szövetség. Lesznek izgalmas összecsapások, a leginkább várt pedig a Manchester United-Liverpool találkozó lesz.

A Liverpool nagy árat fizetett a keddi meccsen a Notts County ellen, hiszen sérülés miatt Aly Cissokhót, Joe Allent és Kolo Tourét is elveszítette, főleg utóbbi kiesése lehet fájó, mivel az elefántcsontparti védő eddig remekül teljesített, belső combizom-húzódás miatt pedig akár hónapokra is kidőlhet. A „vörösök” ráadásul csak a hosszabbításban harcolták ki a továbbjutás (4-2), miután a második félidőben leadták kétgólos előnyüket.

A United nem volt érdekelt a mögöttünk hagyott fordulóban, de szeptember második felében már pályára kell lépnie a Ligakupában. Egyszerű dolga azonban nem lesz David Moyes legénységének, hiszen a Liverpool – annak ellenére, hogy az elmúlt években nem teljesített meggyőzően a bajnokságban – mindig veszélyt jelent a „vörös ördögökre”, hiszen Anglia két legsikeresebb együtteséről van szó.

Érdemes kihasználni a kosárlabda akciók előnyeit a világ egyik legsikeresebb irodájánál.

A Sunderland kisebb csodát tett, hiszen a mérkőzés utolsó negyedórájába érve még 2-0-ra égett odahaza a MK Dons ellen, de Jozy Altidore beindította a gólgyártást, végül a „fekete macskák” 4-2-re nyertek.

A West Ham United a Cardiff Cityt kapta, a Fulham az Evertont, míg a címvédő Swasea City majd a Birmingham City otthonában bizonyíthat. Izgalmas ígérkezik az Aston Villa-Tottenham Hotspur és a Newcastle United-Leeds United párosítás is.

Az angol Ligakupa 3. fordulójának párosítása:
Manchester United–Liverpool
Sunderland–Peterborough United
West Ham United–Cardiff City
Manchester City–Wigan Athletic
Burnley–Nottingham Forest
Newcastle United–Leeds United
Southampton–Bristol City
West Bromwich Albion–Arsenal
Swindon Town–Chelsea
Tranmere Rovers–Stoke City
Watford–Norwich City
Aston Villa–Tottenham Hotspur
Hull City–Huddersfield Town
Leicester City–Derby County
Birmingham City–Swansea City
Fulham–Everton

Élő hangközvetítés futballmeccsekről a bet365-ön ide kattintva érhető el.

Címkék: liverpool manchester united angol foci sunderland ligakupa

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr435483343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása