A válogatott mérkőzéseket megelőzően a Premier League 7. fordulójában a West Ham United nem kis meglepetésre 3-0-s sikert aratott a Tottenham otthonában, amellyel Sam Allardyce együttese, ha csak egy ponttal is, de kikerült a kiesőzónából. A bajnokság ötödénél még nem szokás a kiesőzónáról beszélni, Jussi Jääskeläinen szerint azonban fontos, hogy a londoniak minél hamarabb a középmezőnybe kerüljenek.

A Tottenham elleni 3-0-s győzelem valószínűleg még a West Ham játékosait és vezetőségét is meglepte, ugyanakkor tény, hogy a „sarkantyúsok” nem sok mindent tettek meg a három pont otthon tartásáért.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik még, hogy a vendégek a szerencse hathatós segítségével fektették két vállra André Villas-Boas együttesét, persze a jó csapatnak szerencséje is van, avagy a Tottenham szempontjából megközelítve, a szegény embert még az ág is húzza.

Bajnokok Ligája-fogadás a bet365 fogadói felületére kattintva érhető el.

A londoni derbi megnyerését követően Jussi Jääskeläinen a Tottenham elleni teljesítményről, és a Manchester City elleni lehetséges fordulópontról beszélt.

„Remek pillanatban nyertünk a Spurs ellen, hiszen elkezdtük az utolsó hármas felé csúszni, ott pedig nem szeretnénk sok időt eltölteni. Mióta a West Hamhez igazoltam ez volt az első alkalom, hogy a kiesőzónában voltunk, de szerencsére remekül válaszoltunk erre a veszélyre, és ez valószínűleg a szurkolóinknak is tetszett.”

A gyengére sikerült szezonkezdetet követően a finn kapus bízik a jó folytatásban, melynek alapja a Spurs ellen megnyert rangadó lehet.

„Nehéz találkozó lesz a City ellen, de ha abból a meccsből ki tudunk hozni valamit, az jelentheti a fordulópontot a csapat számára. A játékunkkal szerintem nincsen semmi baj, de a szerencse nem állt mellettünk, és pár játékvezetői ítélet is ellenünk szólt. A Hull City ellen például nem kaptunk meg egy egyértelmű tizenegyest, míg nekik olyanra fújtak büntetőt, ami közel sem volt az.”

Érdekes, hogy a hálóőr éppen most hiányolja együttese oldaláról a szerencsét, amikor a Spurs ellen két gólt is óriási szerencsével szerzett a West Ham.

Még több labdarúgás fogadás a már említett oldalon vagy a linkre kattintva.

Címkék: angol foci premier league manchester city west ham united jussi jaaskelainen

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr715581489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása