Újabb hétvége következik, ami azt jelenti, hogy egy újabb fordulót rendeznek az angol élvonalban. A héten lesz pár izgalmas mérkőzés, de csak a Tottenham Hotspur–Chelsea bajnoki ígérkezik vérbeli rangadónak.

Éppen a londoni derbivel veszi kezdetét a 6. forduló, mégpedig szombaton 13:45 órakor. A 12 pontos hazaiak legutóbbi négy tétmeccsükön egyaránt nyertek, ráadásul még gólt sem kaptak. Ezzel szemben a Chelsea-nek volt egy gyengébb hete, most pedig egy hamisítatlan rangadón bizonyíthatnak Oscarék, hogy kilábaltak a gödörből. Az összecsapás Andre Villas-Boas és José Mourinho találkozása miatt is érdekes lesz.

16 órától öt mérkőzést is rendeznek. Az Aston Villa a Manchester Cityt fogadja, a Fulham a Cardiff Cityt, a Hull City a West Ham Unitedet, a Manchester United a West Bromwich Albiont, a Southampton pedig a Crystal Palace-t.

A legjobb kosárlabda akciók mellett előzeteseket és szorzókat is találsz itt.

A két manchesteri alakulatnak elvileg, ha nem is simán, de hoznia kellene a három bajnoki pontot. A Fulham is esélyes otthon a walesi együttes ellen, míg a Hullnak már nehezebb dolga lesz a „kalapácsosokkal” szemben. Bár a tabellán a „tigrisek” vannak előrébb, két ponttal többet gyűjtöttek szombati ellenfelüknél, a WHU okozhat kellemetlenséget. A Soton nem kis bravúrt hajtott végre egy héttel ezelőtt, hiszen az Anfield Roadon győzte le a Liverpoolt, így a Palace ellen abszolút favorit, de a londoni kiscsapat az esélytelenség nyugalmával léphet pályára.

A napot a Swansea City – Arsenal összecsapás zárja. A listavezető nem mehet tutira, Michuék kezdenek magukra találni, otthon pedig bárkire veszélyesek lehetnek.

Vasárnap a Stoke City a Norwich Cityt fogadja. A vendégeknek még csak négy pontjuk van, gondjaik vannak a gólszerzéssel is, ami nem sejtet sok jót, hiszen a Stoke otthonában még a nagycsapatok sem szoktak gólesőt rendezni. A másik vasárnapi találkozón a Sunderland a Liverpoolt fogadja.

Hétfőre egy meccs maradt, az Everton a Newcastle Unitedot fogadja. Mind a két csapat szeretné elérni az első hat hely valamelyikét, most kiderül, hogy hol is tartanak egymáshoz képest a felek.

A bet365 élő hangközvetítés futballmeccsekről szolgáltatásának köszönhetően audió formában követni tudod az összecsapást.

Címkék: előzetes beharangozó angol foci premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr35535853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása