Pepe Mel: Így kell ezt csinálni

 2014.01.13. 09:17

A Premier League 24. fordulójában a West Bromwich Albion 1-1-es döntetlent játszott a Liverpoollal. Pepe Mel együttese az otthon tartott pontnak köszönhetően megelőzte az Arsenaltól 2-0-ra kikapó Crystal Palacet, bár így is csak egy ponttal áll a kiesőhelyen lévő West Ham United előtt.

A találkozó elején jól tartotta magát a West Brom, amit az is jelez, hogy a Liverpool a 24. percben lőtt először kapura. Az persze már kevésbé volt pozitív, hogy Daniel Sturridge a vendégek első kísérletéből betalált. Az első félidő további részében egy Luis Suárez szabadrúgást és egy Gera Zoltán által „elengedett” lövésen kívül nem sok mindent láthattunk.

A szünetet követően aztán élénkebben kezdett Pepe Mel együttese, Gareth McAuley fejesét azonban Simon Mignolet védte bravúrral. Nem sokkal később Suárez duplázhatta volna meg a vendégek előnyét, két védő lerázását követően azonban Ben Foster eszén már nem tudott túljárni, aki meccsben tartotta övéit.

Ideje, hogy te is kipróbáld a bet365 élő fogadás által nyújtott előnyöket.

A 67. minutumban aztán jött, amire kevesen számítottak, Kolo Touré a tizenhatos előterében eladta a labdát, Victor Anichebe pedig köszönte szépen, a jobb alsóba bombázott a tehetetlen Mignolet mellett. A hátralévő időben nem változott az állás, a döntetlennel pedig Gera Zoltánék lehetnek elégedettebbek.

„Az első félidőben nem teljesítettük azt, amit előzőleg megbeszéltünk, így Gerrard és Henderson is szabadon mozoghatott. A második játékrészben aztán már jobban működött a letámadás, és ennek, valamint hibájuknak köszönhetően kiegyenlítettünk. Így kell ezt csinálni” – mondta Pepe Mel.

A találkozót követően Ben Foster is megszólalt, aki nagyszerű védéseivel tette lehetővé Geráék számára a pontszerzést.

„A szombati eredmények nem kedveztek nekünk, így nagyon fontos volt, hogy kihozzunk valamit a Liverpool elleni meccsből. A gyengébbre sikerült első félidőt követően szerencsére sikerült kiegyenlítenünk, és ezzel szereztünk egy extra pontot egy dobogóra is esélyes együttes ellen. Ez a pont önbizalmat adhat nekünk, amire szükségünk is lesz a közeljövőben” – fogalmazott a West Brom hálóőre.

Látogass el te is a labdarúgás fogadás világába a bet365-ön.

Címkék: liverpool west bromwich albion pepe mel

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr155795482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása