A Premier League 18. fordulójában a West Bromwich Albion 1-1-es döntetlent játszott a Tottenham vendégeként. Az év elején a sokak által a top 5-be várt Spurs otthonában megszerzett pont egyáltalán nem rossz eredmény a West Brom számára, melynek ideiglenes edzője, Keith Downing maximálisan elégedett csapatával.

A hazaiak igen erősen kezdték a találkozót, a sérüléséből visszatérő Gera Zoltánnal felálló West Brom azonban jól tartotta magát. A Spurs nyomását 36 percig bírták Geráék, amikor is a Kyle Walker által kiharcolt szabadrúgást Christian Eriksen váltotta gólra.

Ezt követően nem sokáig örülhettek a hazai szurkolók, hiszen a Tottenham két perccel később nem tudott kivédekezni egy szabadrúgást, melyet követően kisebb kavarodás után Jonas Olsson egyenlített.

Labdarúgás akciók az év minden napján igényelhetőek a bet365-ön.

A folytatásban felváltva próbálkoztak a felek, ám gólt a folytatásban egyik csapat sem tudott szerezni, így a West Brom egy értékes ponttal távozhatott a White Hart Lane-ről, és feljött a 15. helyre, míg a „sarkantyúsok” visszacsúsztak a 8. helyre.

„A táblázat vége felé van csapatunk, így egy ponttal távozni egy ilyen együttes otthonából mindenképpen pozitív. A bekapott gólt követően jól kezeltük a helyzetet, és két perccel később már ismét döntetlent mutatott az eredményjelző. Az első félidő végén úgy éreztem, akár vezethetnénk is, a végén azonban minden erőnket bevetve kellett védekeznünk. Összességében igazságos eredmény született” – fogalmazott a West Brom ideiglenes edzője.

„Nem a West Brom elleni tiszteletlenségből mondom, ők nagyszerű munkát végeztek, de csalódott vagyok az eredmény miatt. Az ilyen hazai mérkőzéseket meg kell nyernünk. Szeretnék változtatni a csapat játékán, de olyan sűrűn játszunk, hogy ez szinte lehetetlen. Jelen pillanatban kosárlabdázunk, hol az egyik együttes támad, hol a másik próbálkozik. Szeretném jobban letámadni az ellenfelet és saját térfelére zárni” – mondta a 2014/15-ös szezon végéig szerződtetett Tim Sherwood.

A kosárlabda akciók az egyetemi és a profi mérkőzésekre is érvényesek.

Címkék: angol foci premier league tottenham hotspur west bromwich albion

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr615714443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása