A Premier League 27. fordulójában az „újoncok rangadóján” a Cardiff City a Hull City Tigerst fogadja. A walesiek vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer szerint nem elképzelhetetlen, hogy idén negatív rekordot döntenek a kieső csapatok, erre azonban nem alapozhat, így együttesének győzelmekre van szüksége.

A Cardiff joggal bízhat a győzelemben, hiszen a walesi együttes öt győzelméből négy is hazai pályán született, a hétvégi ellenfél pedig hasonlóan gyenge idegenbeli mutatóval rendelkezik. A Hull City mindössze két alkalommal nyert 13 idegenbeli mérkőzéséből, bár a legutóbbi éppen két fordulóval ezelőtt született, amikor Steve Bruce csapata a Sunderland otthonában nyert 2-0-ra.

A bet365 kézilabda szekciójában a legjobb mérkőzésekre fogadhat.

Az „alsóházi rangadó” fontosságáról nem kell mesélni a walesi együttes vezetőedzőjének, Solskjaer tudja magától is, a három ponton kívül semmi sem segíti csapatát.

„A srácok tudják, hogy milyen fontos számunkra ez a meccs. Ezt szem előtt tartva fantasztikusan dolgoztak a héten, és jó formában vannak. A Hull valamivel jobb helyzetben van, és biztosan nyerni szeretne majd, hogy még távolabb kerüljön a kiesőzónától. Nekünk az a dolgunk, hogy megakadályozzuk ezt, és egy győzelemmel önbizalmat és lendületet szerezzünk a szezon hátralévő részére” – mondta a norvég szakember.

Az utóbbi két esztendőben egyaránt 36 ponttal estek ki csapatok az élvonalból, Solskjaer szerint azonban idén kevesebb pont is elég lehet a Premier League-ben maradáshoz.

„Sokan azt mondják, hogy 37 pont kell a bentmaradáshoz, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy idén ehhez kevesebb pont is elég lesz. Persze az sem teljesen kizárt, hogy a versenytársaink hirtelen elkezdenek meccseket nyerni, így mindenképpen azt szeretném, ha együttesem pontokat érően futballozna a szezon hátralévő részében.”

Kosárlabda akciók az európai és a tengerentúli mérkőzésekre is érvényesek.

A 37 pont eléréséhez öt győzelemre volna szüksége a Cardiffnak, amely korántsem lesz egyszerű feladat, bár a walesiek bízhatnak benne, hogy a Hull, a Fulham, a Crystal Palace és a Stoke elleni hazai rangadóikat megnyerik majd.

Címkék: előzetes angol foci premier league hull city cardiff city ole gunnar solskjaer

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr475826887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása