Mino Raiola, az olasz Serie A-ban szereplő AC Milan csatárának, Mario Balotellinek az ügynöke szerint nem elképzelhetetlen, hogy az olasz válogatott támadó ismét a Premier League-ben kergesse a labdát, ezúttal azonban a Chelsea-ben, Jose Mourinho irányítása alatt.

„Balotelli és José Mourinho ismét együtt dolgozhatnak. Jól ismerik egymást, gyűlöletről szó sem volt, amikor elváltak az útjaik. Igaz, volt köztük egy incidens, de jó viszonyban búcsúztak el egymástól. Kapcsolatban maradtak, kölcsönösen tisztelik a másikat. Tudom, hogy Adriano Galliani, a Milan alelnöke nem ért egyet, de Mario nagyszerű csatár. Talán a Chelsea lehet a következő állomás” – idézi Raiolát a hatharom.hu.

Amerikai sport akciók elérhetőek a bet365 hivatkozására kattintva.

A renitens támadó az Inter mellett megfordult már a Manchester Cityben is, most pedig a Milant erősíti. A szigetországban felemás időszakot tudhat maga mögött, mert bár voltak nagyon jó meccsei, a sajtóban folyamatosan a középpontban szerepelt viselkedésbeli problémái miatt, valamint Roberto Mancini menedzserrel sem volt felhőtlen a kapcsolata.

Az Internél már dolgozott együtt Mourinho és Balotelli, azóta a játékosa talán valamivel komolyabb lett. A Milantól azért távozna a ghánai származású labdarúgó, mert gyengén szerepel a bajnokságban, ő viszont topcsapatban szeretne játszani, évről évre a Bajnokok Ligájában akar bizonyítani, de jelen állás szerint a milánói piros-feketék le fognak maradni a jövő évben róla.

„Jó lenne, ha végre békén hagynák őt az újságírók, bármilyen fülbevalót visel, vagy bármilyen autót is vezet. Senki másról nem pletykálnak ennyit Olaszországban. Ott van például Marek Hamsík azzal a jellegzetes frizurával, mégsem szálltak rá. Vannak más ügyfeleim is a Milannál, de velük kapcsolatban sosem keresnek, mindig csak Marióról faggatnak, ez nagyon zavaró” – tette hozzá az ügynök.

A labdarúgó magyar válogatott idén már nem fog játszani egyetlen meccset sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr385605038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása