2014 első napján sem pihennek a Premier League-ben, melynek 20. fordulójában az Everton a Stoke otthonába látogat. A liverpooliak vezetőedzője, Roberto Martínez nehéz mérkőzésre számít az utóbbi két találkozóján kapituláló „fazekasok” ellen.

A spanyol tréner nem tulajdonít különösebb jelentőséget annak, hogy a Stoke az utóbbi két fordulóban gyengén teljesített. Habár Mark Hughes együttese 5-1-re kikapott a Newcastle United ellen, majd 3-0-ra veszített a Tottenham otthonában, Martínez biztos benne, hogy hazai pályán sokkal erősebb ellenfél a Stoke, így kemény találkozóra készíti fel játékosait.

Labdarúgás fogadás 2014-ben is elérhető a bet365-ön.

„A Newcastle elleni meccsük igen furcsára sikeredett. Hughest és két játékost is kiállítottak, a végén pedig 5-1-re kikaptak. Ez a vereség egyértelműen befolyásolta a Spurs elleni teljesítményüket, így nem is csoda, hogy 3-0-ra kikaptak a White Hart Lane-en” – mondta a spanyol tréner, aki ezt követően a Stoke hazai formájára is kitért.

„A Stoke hat legutóbbi hazai bajnokiján veretlen maradt, ráadásul utóbbi két meccsén legyőzte az Aston Villát és a Chelsea-t is. A Britannia stadionban egészen másképpen játszanak, így a legjobbunkat kell majd nyújtanunk, hogy nyerhessünk.”

Sokan úgy tartják, hogy az Everton túlteljesíti az elvárásokat, és a szerencse hathatós segítségével áll a negyedik helyen. A 40 esztendős menedzser nem ért ezzel egyet, sőt szerinte a szerencse több alkalommal is elpártolt tőlük.

„Elégedettek vagyunk a szezon első felével, végre van egy kis rálátásunk az esélyeinkre. 37 pontot szerezni a szerencsének köszönhetően nem lehet. Mi őriztük meg veretlenségünket a legtovább, és bár sokszor játszottunk döntetlent, én azt mondom, sok mérkőzésen közelebb álltunk a győzelemhez, mint ellenfeleink. A Chelsea, a Newcastle és a Manchester United legyőzése, valamint az Arsenal elleni döntetlen bizakodásra ad okot.”

Az Evertonnak figyelnie kell, hogy januárban ne hullajtson el pontokat a kisebb csapatok ellen, valamint arra is ügyelhetnek Martínezék, hogy egyben tartsák a keretet, amelyből sajtóértesülések szerint a Manchester United ismét szívesen szemezgetne.

Látogass el hozzánk és elvezd te is a legjobb Bajnokok Ligája fogadás piacot.

Címkék: angol foci everton premier league stoke city roberto martinez

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr85721284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása