A Premier League 6. fordulójában mindkét manchesteri együttes, így a City és a United is vereséget szenvedett. Döntetlent játszott egymással a Tottenham Hotspur és a Chelsea, míg az Arsenal és a Liverpool nyerni tudott a Swansea City illetve a Sunderland kárára.

A Spurs-Chelsea londoni derbi nyitotta meg a hétvégi meccsdömpinget, és sok okunk nem is lehetett panaszkodni, hiszen jó kis meccset láthattunk. Az igazi izgalmak ugyan elmaradtak, de az első félidőben inkább a hazaiak, míg a fordulást követően a vendégek domináltak, részben Juan Mata beállásának köszönhetően. A véde 1-1 lett, a két vezetőedző pedig értkelt is a mérkőzést követően.

A bet365 élő fogadás használatával bármelyik találkozó alatt fogadhat élőben.

„Különös srác, az Aston Villa elleni kupameccsen levetkőztette a csatárt, mégsem fújtak ellene semmit” – idézte az Nso Jose Mourinhót, a Chelsea menedzserét, aki Jan Vertonghenre utalt a mérkőzés utáni nyilatkozatában. „Ki kellett volna állítani, el kellett volna tiltani. Ezt a meccset megváltoztatta, aminek nem örülök.”

„Én hárommeccses eltiltást adtam volna neki, és megmondtam volna neki, hogy ne csináld ezt még egyszer, ne öld meg a show-t, amit több millióan néznek, csak azért, mert okos akarsz lenni. Egyébként ismertem már korábban az itteni játékot, és tudtam, milyen alapelveket kell betartanom. Amikor kétezer-négyben ide érkeztem, több külföldi játékost kellett tanítanom.”

A City kétszer is vezetett az Aston Villa otthonában, végül azonban a mancesteriek 3-2-re kikaptak Paul Lambert legénységétől. A városi rivális United még nagyobbat koppant, hiszen otthon szenvedett 2-1-es vereséget a West Bromwich Albiontól.

Az Arsenal 2-1-re nyert a továbbra is rapszodikus teljesítményt nyújtó Swansea City ellen, míg a Liverpool vasárnap fektette két vállra a Sunderlandet ugyancsak idegenben – Daniel Sturridge két gólpasszt adott Luis Suareznek, de maga is eredményes volt.

Ha inkább a kézilabda történesei kötnek le, akkor látogass el a bet365-re.

Címkék: összefoglaló angol foci premier league arsenal

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr955540749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása