A tíz mérkőzésből ezúttal csak kettő lesz rangadó: a Chelsea a Fulhammel egy londoni derbit játszik, míg a Manchester City a városi rivális Unitedot, azaz a címvédőt fogadja. Sima győzelemben bíznak a Liverpool, a Newcastle United és az Arsenal szurkolói is.

A forduló első meccsét szombaton, magyar idő szerint 13:45-kor rendezik, a Norwich City az Aston Villát fogadja. Egyik csapat sem áll valami jól, éppen ezért kiegyenlített összecsapásra számíthatunk.

Délután 16 órakor négy meccs is kezdetét veszi majd. A listavezető Liverpool a nyáron megerősödött Southamptont fogadja. Bár a „vörösök” jól kezdték az idei bajnokságot, nem szabad leírniuk a „szenteket”, akik eddig öt pontot gyűjtöttek. A hétpontos Newcastle-nek elvileg nem szabadna, hogy gondot okozzon a Hull City a St James’ Parkban, de a West Ham Unitednek már sokkal nehezebb dolga lesz otthon tartania a három pontot az Everton ellen.

Bajnokok Ligája fogadás elérése érdekében a hivatkozást kell követni.

18:30 órakor a Chelsea–Fulham mérkőzés veszi majd kezdetét, egyúttal ez is zárja majd a Premier League 5. fordulójának szombati napját. Rossz formában van a Chelsea, ahogy a Fulham is, de még így is Gary Cahillék a favoritok.

Vasárnap a kilenc ponttal rendelkező Arsenal 14:30 órától fogadja a meglepetésre hét pontot összekaparó Stoke Cityt. A vendégek három forduló óta nem találtak legyőzőre, az „ágyúsok” pedig zsinórban ennyi találkozót nyertek. Ebben az időben feszül majd egymásnak a Crystal Palace és a Swansea City is, de valószínűleg mindenki a 17 órát fogja várni. No nem a Cardiff City–Tottenham Hotspur meccs, hanem a manchesteri városi rangadó miatt.

Az egyaránt két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel álló manchesteriek csatájából lehetetlen megmondani, hogy a City vagy a United fog győztesen kikerülni, hiszen az elmúlt néhány évben mindenféle eredmény született már: hol vendég, hol hazai győzelem, hol sok góllal, hol kevéssel.

A legjobb amerikai sport akciók a bet365-re kattintva vehetők igénybe.

Címkék: előzetes beharangozó premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr875526085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása