QPR – Liverpool

 2012.03.21. 13:19

A Premier League 29. fordulójában a kiesés ellen menekülő Queens Park Rangers a Liverpoolt fogadja szerda este. Hogy mit is várhatunk ettől a találkozótól? Nagy küzdelmet és vendég sikert. Miért? Mert a Vörösök magukra találtak.


Pontosabban Luis Suarez, aki nyolcmeccses eltiltását követően hetekig csak szenvedett a pályán, de az Everton elleni bajnokin és a Stoke City elleni FA-kupa mérkőzésen azt nyújtotta, amit elvár tőle a szakmai stáb: remek cselek, gólpasszok, helyzetek. Az Everton ellen kétszer is nagyon közel állt a gólszerzéshez, a Stoke ellen pedig szerzett is egy remek találatot.


Buzsáky Ákoséknak nem megy mostanában, jelenleg a 18., kieső helyen áll Mark Hughes együttese. A vendégek sincsenek igazán jó formában, hiszen csak a csalódástkeltő hetedik helyen állnak, tíz pontra a Bajnokok Ligája helyezésektől, de a mutatot játék és a játékosok hozzállása kiválló. Ha a szerencse is melléjük áll, nehéz dolga lesz az ellenfélnek még a pontszerzésre is.

A hazaiak keretében is vannak neves és jó játékosok. Djibril Cissé korábban BL-t és FA-kupát nyert a Liverpoolal, most hosszú évek után volt csapata ellen bizonyíthat a francia támadó. Buzsákynak remek lába van, jól lát és passzol a pályán, és olyan társai vannak, mint Bobby Zamora, a Liverpool-szurkoló Joey Barton, vagy éppen Shaun Wright Phillips.

Biztosan nem lép pályára Lucas, Glen Johnson, Craig Bellamy és Daniel Agger, mind a négy Mersey-parti játékos sérüléssel bajlódik. Hughes nem számíthat nyolcgólos csatárára, Helgusonra.

A sportfogadás piacain a Liverpool az esélyesebb, a PL Heti Tipp is a Vörösök győzelmét várja.

A legfrissebb foci hírek arról írnak, hogy Luis Suarezzel már most hosszabbítani szeretnének Kenny Dalglishék, annak ellenére is, hogy az uruguayi csatár szerződése csak négy év múlva jár le az Anfield Roadon.

Várható kezdőcsapatok:

QPR: Kenny, Hill, Traore, Ferdinand, Onuoha, Diakite, Taarabt, Barton, Wright-Phillips, Cisse, Zamora.

Liverpool: Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Enrique, Henderson, Spearing, Gerrard, Kuyt, Carroll, Suarez

 

 

 

Címkék: premier foci liverpool angol league

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr404330529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása