Legutóbbi bejegyzésünk óta egy hét telt el, így itt az ideje, hogy ismét körülnézzünk a Premier League-ben, milyen átigazolások történtek, illetve kik is a csapatok kiszemeltjei.

Queens Park Rangers

Buzsáky Ákos csapata egy nagy hajrának köszönhetően őrizte meg első osztályú tagságát, és mivel a keret gyengének bizonyult, már júniusban négy új játékost igazolt a QPR. Andrew Johnson valószínűleg csak a kispadra érkezett a Fulhamtől, ahogy az új-zélandi Ryan Nelsen is – a rutinos védő a Tottenham Hotspurtöt hagyta ott.

Robert Green helyzete már más, a West Ham United korábbi kapusa valószínűleg a gárda első számű hálóőre lesz a következő idényben. A játékos klubváltása némileg meglepőnek is mondható, hiszen a Kalapácsosok is a PL-ben indulhatnak majd, mivel egy év kitérő után sikeresen visszatértek a Championshipből. Hír még, hogy Samba Diakitét végleg meszerezte a QPR a francia Nancytól, érte három és fél millió fontot fizettek a londoniak. Buzsákyról egyelőre nincs hír, hogy hol folytatja – a magyar válogatott labdarúgónak június 30-án járt le a szerződése, de a klub egy évig még marasztalja őt.

Reading

A Championship bajnoka megszerezte azt a Pavel Pogrebnyakot, aki remek tavaszt produkált a Fulhamben. Az orosz csatárnak a Bundelisga eddig nem nagyon feküdt, talán most a Premier League-ben robbanthat. Ingyen érkezett, mivel lejárt a szerződése.

Brian McDermott szeretné még megszerezni a lengyel válogatott Sebastian Boenischt, Adrian Mariappát és Robert Korent is.

Fulham

Ha már szóba kerültek a londoniak, akkor említsük meg, hogy Mladen Petric személyében egy igen rutinos, technikás támadót szerződtettek. A 31 éves horvát a Hamburgból érkezett, de a Borussia Dortmundot is megjárta.

A szintén sokat látott Danny Murphy viszont távozott, szerintem a középpályásnak már elég volt a PL-ből, és inkább követte a Blackburn Roverst a Championshipbe. Johnson pedig a QPR-ba ment, de ezt már olvashattátok.

West Ham United

Említettem Green távozását, őt Jussi Jaaskelainennel fogják pótolni – a finn tehát marad az élvonalban, miután 15 év után elhagyta a kiesett Boltont.

A fogadás (bet365) piacain fellelhető szorzók alapján a fent említett együttesek közül egyiknek sincs sok esélye a bajnoki cím elhódítására.

Címkék: foci angol átigazolás labdarúgás premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr74622673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása