Szó esett már a két manchesteriről, a Chesea-ről és az Arsenalról, és már az újoncokról is esett szó, de kimaradt még a szórásból a Tottenham, a Liverpool és az Everton – mellettük persze a többi együttesről is ejtünk pár szót.

Tottenham Hotspur

A Sarkantyúsok kedden nevezték ki új menedzserüket, és hogy Andre Villas-Boas ne is tétlenkedjen sokáig, meg is szerezte az izlandi Gilfy Sigurdssont hétmillió euróért. A 22 éves középpályás a német Hoffenheimtől érkezett, de a tavalyi idény második felét a Swansea Citynél töltötte kölcsönben.

Korábbi írásunkban Ryan Nelsen távozásáról már esett szó, de itt is megemlítem, hogy az új-zélandi veterán a QPR-ba igazolt.

Queens Park Rangers

Na jó, akkor maradjunk a Loftus Roadon. A tulajdonosok bőszen próbálják megerősíteni keretüket, legutóbb Fabio Da Silva érkezését jelentették be, bár a brazil védő csak kölcsönbe érkezett a Manchester Unitedtől.

Liverpool

A Vörösöknél pár napja kezdődött meg a közös munka, bár az Eb-n szerepelt labdarúgók csak később kapcsolódnak be. Brendan Rodgers menedzser elmondta, mindenkinek meg fogja adni a bizonyítási lehetőséget, így a liverpooliak várhatóan majd csak augusztusban lesznek aktívak az átigazolási piacon.

Everton

David Moyes ismét a csődbe jutott Rangersből igazolt csatárt, a 25 éves Steven Naismith négyéves szerződést kötött új klubjával.

Aston Villa

A Feyenoordtól igazolt egy marokkói védekező középpályást a birminghami együttes Karim El Ahmadi személyében, valamint érkezett az ausztrál válogatott Bratt Holman is. A támadó El Ahmadihoz hasonlóan Hollandiában játszott, az AZ Alkmaar színeiben a tavalyi szezonban öt gólt és 11 gólpasszt jegyzett a bajnokságban.

Ugyanakkor elhagyta Paul Lambert együttesét Carlos Cuéllar, a védő a Sunderlandben folytatja.

Newcastle United

A Szarkák erőn felül teljesítettek az előző idényben, Pappis Demba Cissé, Demba Ba, Yohan Cabayé, Hatem ben Arfa, Cheik Tioté és Davide Santon iránt is megnőtt az érdeklődés.

Alan Pardew a keret megerősítésén is dolgozik, közel a megegyezés Douglasszal (védő, Twente) és Vurnon Anitával (szélső hátvéd-védekező középpályás, Ajax).

A bet365 online fogadás piacain fellelhető szorzók alapján már most fogadhat a 2012/13-as szezon végső győztesére. A fogadási tippek alapján erre jelenleg a Manchester City a legesélyesebb.

Címkék: foci fogadás angol átigazolás labdarúgás premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr414630470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása