Éppen itt az ideje, hogy egy újabb poszttal jelentkezzünk. Már a felkészülés is javában zajlik a csapatoknál, gyakorlatilag minden együttes pályára lépett legalább egy barátságos mérkőzésen – és persze a transzferek sem álltak le, bár kicsit lassult a tempó.

Swansea City

Röviden már szóltam róluk a múlt héten, most kicsit részletesebben:

Eddig is volt már két spanyolja a Swansea Citynek, de most már négyen vannak. Michael Laudrup menedzser nem akármilyen neveket igazolt, Michu és Chico mellett a holland Jonathan de Guzmán is a Hattyúkat választotta.

Chico még a Barcelona B-ben is megfordult, majd az Almeirába igazolt, ahonnan az olasz Genoa szerződtette ötmillió euróért. Innen visszakerült kölcsönbe a Mallorcához, és most véglegesen is elhagyta a taljánokat, Laudrupék két és fél milliót fizettek a belső védőért.

A 26 éves Michu a pálya közepén érzi magát igazán otthonosan, és jóval áron alul érkezett. A Celta Vigóban vált kiforrott játékossá, és bár nagy tehetségnek tartották mindig is, csak a Rayo Vallecanóig jutott. Talán most, majd a Swansea-ban megmutathatja tudását. A 190 centis középpályás a Rayóban a 2011/12-e szezonban 15 gólt rúgott.

De Guzmán a La Ligából kieső Villarrealból érkezett a walesiekhez, de csak egy évre kölcsönbe. A támadó felfogású középpályás előző szezonjában nem tudott állandó helyet kiharcolni magának a csapatban, Laudrup mégis lát benne valamit.

Jeo Allen iránt a Liverpool érdeklődik élénken, a fiatal walesi tehetséget Brendan Rodgers szeretné megkaparintani, aki kezei alatt a középpályás az előző szezonban kiválóan teljesített, formájának köszönhetően pedig ott is van a britek olimpiai labdarúgó-válogatott keretében.

Liverpool

És akkor folytassuk a gondolatmenetet. A Vörösök 15 millió fontot (!) is ajánlhatnak Allenért. Ha ő érkezik, akkor Charlie Adamnek távoznia kell, akit a Fulhamnek adna a Liverpool, na meg pár millió fontot, Clint Dempsey-ért cserébe.

West Ham United

Az átformálódó Kalapácsosok a Sochaux-tól megszerezték Modibo Maigát. A mali csatár 2016-ig írt alá új kenyéradójánál, utóbbi két szezonjában 24-szer volt eredményes 59 fellépésén.

Hát, most ennyire futotta...

Friss Magyar Kupa-hírek itt, míg a bet365 kosárlabda szekciójában a legjobb meccsek közül válogathat.

Címkék: bajnokság angol labdarúgás premier league swansea

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr504670519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása