Bár a Tottenham Hotspur menedzsere semmilyen bosszúvágyat nem érez volt klubja, a Chelsea ellen, mindenesetre a három pont megszerzése a portugál célja a szombati rangadón. A tét most még nem nagy, de londoni derbiről beszélünk, ahol két kiváló formában lévő gárda találkozik egymással a White Hart Lane-en.

Jó formában a felek

Tavaly nyáron nevezte ki a Chelsea Andre Villas-Boast a csapat menedzserének, és hiába menetelt szépen a Bajnokok Ligájában és az FA-kupában (később mindkettőt meg is nyerték a „kékek”), a bajnokságban akadozott a gépezett, ezért pár hónappal a kinevezését követően Roberto Di Matteo vette át a gárda irányítását.

Az új idényben még veretlen a Chelsea, hat győzelem és egy döntetlen a mérlege. A Spurs egy kicsit döcögősen kezdett, de 4-2-1-es mérlege miatt nem panaszkodhat a csapat, ráadásul két fordulóval ezelőtt a Manchester Unitedot verte idegenben 3-2-re.

Lesznek nagy hiányzók

Scott Parker és Younes Kaboul sérülés miatt biztosan nem léphet pályára a hazaiaknál, és bár a másik oldalon is vannak sérültek, a kulcsjátékosok közül mindenki egészséges. John Terryre ugyanakkor nem számíthat Di Matteo, a volt angol válogatott védő négymeccses eltiltását tölti. Friss hír, Terry akár a csapatkapitányi karszalagot is elveszítheti, hiszen az olasz menedzsernek most valaki mást kell majd kijelölnie erre a feladatra, és lehet, hogy a védő már nem is kapja vissza ezt a tisztséget.

Villas-Boas nem készül revansra

"Semmi személyes dolog nem vezérel, ez a meccs nem dönt egyik csapat sorsáról sem, ezután még 30 bajnoki vár mindkét együttesre. Csak a három pont a fontos, senki nem nyerhet ennél többet ezen a bajnokin. A két klubnak teljesen más a múltja, más a kultúrája és más a szurkolótábora. Minden adott, hogy ez egy látványos, jó meccs legyen, és ebben az esetben nekünk is lehetőségünk nyílik a céljaink elérésére" – jelentette ki a portugál.

Ha a bet365-öt választja, akkor a legfrissebb tenisz hírek mellett a legjobb kosárlabda-meccsek szorzói közül is szemezgethet az év minden napján.

Címkék: chelsea tottenham angol foci premier league andre villas-boas

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr924858909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása