A Queens Park Rangers újdonsült vezetőedzője szerint a játékosok csak magukat okolhatják a jelenleg kialakult helyzetet illetően. A gyenge rajtot el kell felejteni, és felelősséget kell vállalni minden eredményért.

A korábban a Tottenhamet irányító szakember szerda este kezdi meg edzői pályafutását a Loftus Roadon. A kiscsapat ebben a szezonban 13 fordulót követően még nem nyert mérkőzést, és négy megszerzett pontjával az utolsó.

A londoni együttes a hétvégén a Manchester United ellenében szenvedett 3-1-es vereséget, ám pozitívum lehet, hogy legalább a vezető gólt a QPR szerezte. Az 52. percben Jamie Mackie találatának örülhettek a vendégek, és itt még bizakodhatott Redknapp is.

A Manchester United azonban hozta az idei formáját, és gyakorlatilag 8 perc alatt, hátrányból fordítva nyert. Redknapp szerint a vereség ellenére voltak pozitív jelek a csapatnál, hiszen a játékosokon legalább látszott, hogy nyerni akarnak.

"A nyerni akarás és a kitartás fontos része lesz az elkövetkezendő időszaknak. Együtt kell kimásznunk ebből a helyzetből" – nyilatkozta a vezetőedző.

A szakember teljes mértékben tisztában van a rá várakozó feladattal, de nem ijed meg, ha pár lusta játékost nélkülöznie kell, és bízik benne, hogy Joe Jordan és Kevin Bond hamarosan csatlakozik az együtteshez.

"Tizenegy olyan játékosra van szükségem, akik hajlandóak mindent megtenni a győzelemért. Ha mindent beleadnak, akkor együtt túlélhetjük ezt. Abban az esetben, ha ezt nem teszik meg, akkor keresek tizenegy olyan futballistát, akik keményen dolgoznak és felszántják a pályát" – mondta elszántan Redknapp. "Nincs időm olyan játékosokra, akik elvesztik a labdát és a karjukat emelgetve, vállukat rángatva elégedetlenkednek. Olyan emberek sem kellenek, akik csípőre tett kézzel sétálgatnak a pályán."

Bobby Zamora és Andrew Johnson sérülés miatt nem állhatnak a szakember rendelkezésére, és komoly összeget nem tud áldozni a klub, így az edzőnek máshogyan kell megoldania a helyzetet.

A vezetőedző mondandójában kitért a David Beckham körül kialakult pletykákat is.

"Kaptam egy üzenetet Beckhamtől, sok szerencsét kívánt. Ahogy mondtam, őt még mindig bármelyik csapat szívesen látná soraiban, de arról nem esett szó, hogy leigazolnánk" – tisztázta a helyzetet Redknapp.

Kosárlabda szorzók és hírek a bet365 oldalán minden mennyiségben, ugyanitt rengeteg Magyar Kupa szorzó is fellelhető, kézilabdától egészen labdarúgásig.

Címkék: angol foci premier league queens park rangers qpr redknapp

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr544927260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása