A Fulham vezetőedzője, Martin Jol minden bizonnyal támadót szeretne igazolni, hiszen csapata januártól gyakorlatilag csatár nélkül maradhat. A londoni klub vezetői belátták, hogy a nyár végén eladott támadókat a jobb eredmény elérése érdekében pótolni kell.

A nyári átigazolási időszak végén a Tottenham kivásárolta Clint Dempsey Mousa Dembele duót, Bryan Ruiz sérült, míg Mahamadou Diarra a januárban kezdődő afrikai nemzetek kupájára készül.

”Ha májusban azt mondja nekem valaki, hogy decemberben Mousa és Clint már máshol futballozik, míg Bryan sérülés miatt nem állhat a rendelkezésemre, biztosan kiröhögöm az illetőt” – mondta a holland szakember.

A vezetőedző elárulta, hogy a vezetőség nem tétlenkedik a kialakult helyzet megoldását illetően, de a klub helyzete nem egyszerű.

”Természetesen már elkezdtük feltérképezni a lehetséges támadókat, de a januári átigazolási időszak nem igazán ideális. A jó játékosok maradnak a klubjuknál, ha pedig megvennéd őket, akkor csapatuk biztosan csillagászati összegeket kér értük” – vélekedett a közelgő transzfer időszakáról az 56 esztendős menedzser

”Valamit muszáj tennünk, hiszen Diarra valószínűleg elmegy az Afrika kupára, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy csatár nélkül maradunk, pedig jelenleg sem úgy mennek a dolgaink, ahogyan azt elterveztük” – nyilatkozta a Fulham vezetőedzője.

A londoni csapat jelentős mértékben megérezte a Dempsey és Dembele páros hiányát, hiszen az együttes jelenleg a 13. helyen áll, és legutóbb október 20-án szerzett három pontot az Aston Villa legyőzésével.

Spanyol lapértesülések szerint az Atlético Madrid mellett a Fulham és a Sunderland is érdeklődött már a Rayo Vallecano brazil futballistájáért, Leonardo Baptistaóért, aki ugyan eredetileg középpályás, de remek adottságainak köszönhetően több helyen is bevethető.

A londoni klub következő mérkőzése hétfőn lesz, amikor is az idén ugyanazokat az eredményeket elérő, de a rosszabb gólkülönbségének köszönhetően csak 14. helyen szerénykedő Newcastle United csapatát fogadja vendégül.

Martin Jol együttese a legutóbbi fordulóban hazai pályán a Tottenhamtől elszenvedett 3-0-s vereséget követően könnyítene szurkolói szívén, míg a Newcastle a Wigan ellen aratott magabiztos győzelemből meríthet erőt a Fulham legyőzéséhez, és a tabella megmászásához.

A legjobb ökölvívás szorzók a bet365 oldalán találhatóak, ugyanitt a magyar válogatott szereplését is nyomon lehet követni a női kézi Eb-n.

Címkék: angol foci premier league martin jol fulham newcastle united

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr604958292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása