A Tottenham Hotspur játékosai közül 10-en voltak érdekeltek hazájuk válogatottjában. A „sarkantyúsok” futballistái egytől egyig győzelmet ünnepelhettek a világbajnoki selejtezők végét jelző hármas sípszót követően, ami a klubcsapat mostani gyengébb teljesítményét figyelembe véve rá is fér a focistákra.

A legboldogabb talán a Tottenham és a francia válogatott hálóőre, Hugo Lloris lehet, miután Franciaország 3-1-re nyert Georgia ellen Párizsban. Maga a győzelem is felemelő lehet, de a tény, hogy Spanyolország 1-1-es döntetlent játszott Finnországgal még édesebbé teszi az eredményt.

Franciaország a tegnapi mérkőzések eredményeként kétpontos előnyben várhatja a valószínűleg sorsdöntő Spanyolország elleni keddi találkozót, és ha minden úgy alakul, akkor akár a döntetlen is elég lehet a franciáknak a továbbjutáshoz.

Ugyancsak pozitív élményekkel gazdagodott Belgium játékosaként Mousa Dembele és Jan Vertonghen is, akik élvezhették, ahogyan csapatuk 2-0-ra legyőzte Macedónia legjobbjait. A macedóniai mérkőzést mindkét játékos végigjátszotta.

Annak is örülhet a két belga, hogy ezzel a győzelemmel Belgium továbbra is az A-csoport élén áll, Horvátországot megelőzve. Dembele és Vertonghen legközelebb is Macedónia ellen lép majd pályára Belgium mezében.

Bajnokok Ligája-fogadás a bet365-ön érhető el.

Gareth Bale a Skócia-Wales találkozón az első félidőt követően a kispadra került, de örülhetett csapatának, hiszen a walesi válogatott 0-1-es hátrányból két perc leforgása alatt 2-1-re megfordította a mérkőzést, és ezzel a győzelemmel a csoport harmadik helyére lépett elő.

Wales kedden egy sorsdöntő mérkőzésen fogadja a csoportmásodik Horvátország válogatottját Swansea-ban.

Az Egyesült Államok újdonsült csapatkapitánya, Clint Dempsey a Costa Rica elleni mérkőzésen a 16. percben egy góllal hálálta meg a szövetségi kapitány, Jürgen Klinsmann bizalmát, és vezette győzelemre az amerikaiakat.

A Szlovénia-Izland találkozón az 55. minutumban Gylfi Sigurdsson elégelte meg a hazaiak 1-0-s vezetését, és egyenlített, majd a 78. percben megszerezte az izlandiak győzelmét és három pontját jelentő második gólját is.

Az Angol válogatott színeiben ugyancsak duplázott Jermain Defoe, bár az ő dolga valamivel egyszerűbb lehetett az egyetlen gólt sem szerző, de már 24 kapott gólnál járó és eddig pont nélkül utolsó helyen álló San Marino ellen.

Defoe második gólját a remekül teljesítő Kyle Walker készítette elő. A 66. percben Scott Parker váltotta Frank Lampardot, míg Steven Caulker ez alkalommal nem kapott lehetőséget a bizonyításra.

A legjobb kosárlabda akciók a már említett oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr275164854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása