Nagyon csalódott a City kapusa

 2013.04.22. 08:06

A Manchester City kapusa, Joe Hart elismerte, hogy a Spurs elleni 3-1-re elveszített találkozón a manchesteri csapat gyakorlatilag teljesen levette lábát a gázpedálról. A válogatott hálóőr hangsúlyozta, hogy habár a bajnokságot a Manchester United nyerte meg, ettől függetlenül nekik még véghez kell hajtaniuk bizonyos feladatokat.

Hart a Premier League 33. fordulójában elszenvedett vereséget követően nagyon csalódottan hagyta el a pályát. A kapuvédő a második félidőben történtekkel nem volt elégedett, főleg amikor a Spurs hét percen belül három gólt szerezve fordította saját javára a mérkőzést.

Samir Nasri már az ötödik percben megszerezte a vezetést Roberto Mancini csapatának, de ezt a vendégek egyszerűen nem tudták kihasználni.

„Nasri gólt lőtt, de nem használtuk ki a korai gólja kínálta lehetőséget. A második játékrészben csak asszisztáltunk az egyre jobban teljesítő Spursnek, és végül meg is fizettünk érte. Úgy éreztem, hogy egyáltalán nem tettünk semmit a mérkőzésen, és ezt egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak” – mondta Hart.

„A Tottenham sok mindenért játszik most, és gratulálok nekik a győzelemért, de engem nem igazán az érdekel, hogy ők miért játszanak, hanem az, hogy mi miért nem. A Bajnokok Ligájában már régen nem játszunk, így fáradtságra aligha foghatjuk a dolgot. Egyszerűen csak erőtlenül játszottunk.”

A legjobb kosárlabda akciók a világ egyik legrégebbi és legnépszerűbb irodájánál érhetőek el.

A kellemetlen eredmény ellenére a kapus szeretné, ha csapattársai továbblépnének, és a hétvégi West Ham elleni bajnokira koncentrálnának, valamint az azt követő FA-kupa fináléra is gondolnának.

„Bízom benne, hogy tovább fogunk tudni lépni. Sokszor bizonyítottuk már, hogy kiváló együttesünk van, és szeretnénk jól zárni az évet. Hazai környezetben nagy élmény nyerni, és a játékosok is szeretnének bizonyítani, hogy aztán a Wigan elleni kupadöntőn játszhassanak.”

A Manchester City kapusának csalódottsága azóta csak fokozódhatott, hiszen a vereséget követően a Manchester United tegnap hazai pályán 3-0-ra nyerni tudott az Aston Villa ellen, így a „vörös ördögök” már négy fordulóval a szezon vége előtt bebiztosították első helyüket a bajnokságban. A Citynek azért még bőven akad tennivalója, ha meg szeretné őrizni a Bajnokok Ligáját érő második pozícióját.

Labdarúgás-fogadás a bet365 online felületén.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr655244124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása