Illedelmes West Ham

 2013.04.27. 20:12

A Premier League 35. fordulójában a Manchester City a West Ham együttesét látta vendégül, és nyert 2-1-re. A londoniak vezetőedzője, Sam Allardyce frusztrált volt a találkozót követően, mivel szerinte csapata túlságosan is tisztelte a címvédőt.

Ugyan a Manchester United már megnyerte a bajnokságot, Roberto Mancini játékosai azért még szeretnék csökkenteni a hátrányukat a vörös „ördögökkel szemben”, valamint az is fontos lenne, hogy minél hamarabb bebiztosítsák a második helyezésüket, hogy aztán a május 11-ei Wigan elleni FA-kupa döntőre koncentrálhassanak.

A West Ham az első félidőben kifejezetten gyengén játszott, amit Sergio Agüero a találkozó 28. percében ki is használt, és egy remekbe szabott akció végén góllal örvendeztette meg a City szurkolóit. A második félidőben sem nagyon változott a kép, de a City próbálkozásait több alkalommal is bravúrral hárító Jussi Jääskeläinen még izgalmassá tette a találkozót.

Ebben a játékrészben valamelyest javult a vendégek játéka, de a gól még James Collins hatalmas ziccerénél sem jött össze, mivel a 29 esztendős védő 12 méterről a kapu mellé lőtt. A West Ham játékosa két perccel később aztán még inkább bánhatta, hogy nem talált be, miután Yaya Touré ballal hatalmas gólt lőtt, és megduplázta a manchesteriek előnyét.

Tenisz hírek és szorzók, oddsok a hivatkozáson keresztül.

A West Ham szimpatizánsai a mérkőzés végén azért még kicsit örülhettek, miután Andy Carroll lövése Joe Hart lábai között becsorgott, ez a találat azonban csak a szépítésre volt elég.

„Az első félidőben túlságosan is tiszteltük az ellenfelet és egyszerűen hagytuk őket, hogy azt játsszák, amit szeretnének. A második játékrészben aztán valamivel jobban játszottunk, és legalább egy kis nyomás alá helyeztük őket” – mondta Allardyce.

„Persze egy ilyen meccsen, ha csak egy kicsike esélyt is kapsz, akkor azt ki kell használnod. Ezzel volt a legnagyobb problémánk a szezon során. A vége felé változtattunk néhány dolgon, hogy növeljük a nyomást, de az elpuskázott lehetőségünk után Yaya Touré betalált.”

A vezetőedző a találkozó elemzése után a következő szezonra és Andy Carroll helyzetére is kitért.

„Már dolgozunk a következő szezonbeli csapat kialakításán. Andyvel kapcsolatban is sok intézni valónk van. Szeretném őt véglegesen a West Hamhez csábítani.”

Minden, ami a kosárlabda fogadáshoz szükséges, a bet365-ön megtalálható.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr905250911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása