Íme legelső írásunk! Terítéken az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulója! Előzetes, vélemények, tippek...
 
Manchester United – Liverpool (szombat, 13:45)
A forduló rangadója, nem vitás. Nem játszik szép focit a United az utóbbi időben, a Liverpool pedig szinte képtelen gólokat szerezni. Viszont ez egy olyan rangadó, amely előtt felesleges böngészni a statisztikai adatokat, mert semmi értelme. A tavalyi évben a United már 2-0-ra is vezetett, amikor jött Steven Gerrard és egalizált, azonban Dimitar Berbatov mesterhármasának köszönhetőn a Vörös Ördögök otthon tartották a három pontot – pedig azt a Liverpoolt is nagyon gyengének tartották sokan.
Tipp: Hazai győzelmet várok, hiszen a Unitednek vissza kell vágnia az Anfield Road-on elszenvedett vereségéért az FA-kupában. Kenny Dalglish legénysége három mérkőzés óta veretlen holnapi ellenfelével szemben. Vajon sikerül pontot, pontokat csenniük az Old Traffordról?
Az online fogadás akár jól is jöhet, hiszen ha a Liverpool előnybe kerülne, nyugodtan meg lehetne játszani a United győzelmét. Persze a játék képe alapján ezt jól meg kell fontolni.
 
Swansea – Norwich (szombat, 16:00)
Az idei bajnokság két meglepetéscsapata feszül egymásnak. A Swansea otthon jól teljesít, viszont mindkét együttes jó formában van, utóbbi öt fellépésükön tíz pontot szereztek. Októberben a Kanárik 3-1-re nyertek hazai pályán, szerintem a Hattyúk most visszavágnak az őszi vereségért.
 
Bolton – Wigan (szombat, 16:00)
Bogdán Ádáméknak minden pontra szükségük van, egy győzelem a szintén kiesés ellen menekülő Wigan ellen pedig kicsit megnyugtatná a boltoni szurkolókat. A Wigan december közepe óta nem nyert tétmeccset, a sereghajtó hátránya négy pont a vendéglátókhoz képest. Itt is hazai győzelmet várok.
 
Fulham – Stoke (szombat, 16:00)
Két, egyforma szintű csapat, de a Stoke az utóbbi időben csúnya vereségekbe szaladt bele, a Fulham pedig elkezdett kicsit magára találni. Nem most fog feltámadni a Stoke, a Fulham hazai pályán behúzza.
 
Blackburn Rovers – Queens Park Rangers (szombat, 16:00)
Mindkét oldalon lesznek hiányzók, igazi kiesési rangadó lesz ez, nehéz megmondani, melyik csapat az esélyesebb. Én vendég sikert tippelek. Buzsáky Ákos játéka kérdéses, a QPR magyarja kisebb sérüléssel bajlódott az elmúlt napokban.
 
Everton – Chelsea (szombat, 16:00)
Jó formában vannak a felek, de talán a Chelsea játéka gördülékenyebb. Az Everton hazai pályán olykor olykor meglepi a londoniakat, legutóbb azonban kikaptak, ahogy szombat délután is ki fognak véleményem szerint. A Chelsea hatékonyabb focit produkál összességében, ezért várom Fernando Torresék győzelmét.
 
Sunderland – Arsenal (szombat, 16:00)
Imádom az ilyen meccseket! Tapasztalatból mondom. Egy jó játékosokból álló középcsapat, mely pocsékkul kezdte a szezont, belelendült a játékba, ellenfele pedig egy olyan nagycsapat, mely az utóbbi évekhez képest kicsit hátrébb foglal helyet a tabellán. Ne feledjük, az Arsenal is csak az ősz második felében lendült bele, de a hazaiak teljesítménye december 11-étől engem meggyőzött: hét győzelem, egy döntetlen és két vereség a bajnokságban. A Sunderland a Tottenhamtől és a Chelsea-től is 1-0-ra kapott ki idegenben, viszont hazai pályán legyőzte a Cityt.
Nagyon csábító ez a 3.5-ös odds, de ne feledjük, a sportfogadás veszélyes hobbi. Csak okosan. Hazai győzelmet várok.
 
Tottenham Hotspur – Newcastle United (szombat, 18:30)
Jól szerepel idén mindkét együttes, viszont a Sarkanytyúsok ellen a Szarkáknak nem sok esélyt adok szombaton. Vagy mégis? Harry Redknapp együttese nagyon össze van rakva, hazai pályán csak öt pontot veszítettek ezidáig. A másik oldalon azonban ott van egy Demba Ba – Papiss Cissé csatárpáros. A Spurs támadó egysége azonban még így is veszélyesebb, Rafael van der Vaarték hozni fogják, hiszen céljuk, hogy beérjék az MU-t.
 
Wolverhampton – West Bromwich Albion (vasárnap, 14:30)
Meglepetésre a Farkasok az előző fordulóban idegenben győzték le a QPR-t, így elkerülték a kieső zónát. Következő lépésként a WBA-t kell legyőzniük hazai pályán, mely együttes idegenben meglepően jól szerepel. Lesz néhány fontos hiányzó a Wolvesban, ezért a vendégek győzelmét jósolom. Gera Zoltán sérült, Fülöp Márton a padon fog kezdeni a vendégeknél.
 
Aston Villa – Manchester City (vasárnap, 17:00)
Nehéz hónapon van túl a City, de Vincent Kompany visszatérésével ismét megerősödött a csapat védelme. A Villa nagyon rapszódikus teljesítményt nyújt, nem hinném, hogy képesek lennének pontokat szerezni a vendégek ellen.
 

Címkék: előzetes tipp premier foci fogadás angol labdarúgás league

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr304090886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása