Egy párharccal kevesebb lesz a mostani fordulóban, mivel a Liverpool ligakupa-döntőt játszik a Wembley-ben a Cardiff City ellen, így a Mersey-parti derbi el lett halasztva, de lesz nekünk helyette londoni rangadó.

 

Queens Park Rangers – Fulham (szombat, 16:00)
Kellenek a pontok Buzsáky Ákoséknak, mivel az újonc csapat már nagyon közel van a kieső zónához. Londoni "mini" derbi lesz ez, de a vendégek egy kicsit jobb formában vannak, igaz, idegenben nem igen megy Martin Jol együttesének – ennek ellenére én most vendég sikert várok.
 
Newcastle United – Wolverhampton Wanderers (szombat, 16:00)
A hazaiak jól szerepelnek idén, pláne hazai pályán. A vendégeknél sok a gond: edzőváltás, komoly hullámvölgyek. Most változás lesz a táplálékláncban, a Szarkák fel fogják falni a Farkasokat.
 
Chelsea – Bolton Wanderers (szombat, 16:00)
John Terry sérült, Fernando Torres lebetegedett, Juan Mata viszont játszhat Bogdán Ádámék ellen. Gary Cahill először léphet pályára volt csapata ellen, és a Kékek komoly nyomás alatt lesznek, hiszen a hétközben 3-1-re kikaptak a Napoli otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Véget fog érni a vesszőfutás, győzni fog a Chelsea.
 
West Bromwich Albion – Sunderland (szombat, 16:00)
A West Brom pocsékul szerepel hazai pályán, míg a Sunderland december közepe óta feltámadt, és már az idegenbeli győzelmek is jönnek a csapatnak. Nem hinném, hogy Gera Zoltán és Fülöp Márton együttese képes lenne megállítani Martin O’Neill legénységét, vendég sikert várok.
 
Wigan Athletic – Aston Villa (szombat, 16:00)
Vannak fellángolásai a Wigannek, de összességében ezek nem elegek: szombaton a Villa ellen egy döntetlenre jók lesznek azért a hazaiak.
 
Manchester City – Blackburn Rovers (szombat, 18:30)
Ez sima egyes, a Porto ellen a City megmutatta, hogy jó csapat.
 
Arsenal – Tottenham Hotspur (vasárnap, 14:30)
Egyértelműen a forduló rangadója. Hogy mit várok a mérkőzéstől? Az alábbi linkre kattintva megtudhatod!
 
 
Norwich City – Manchester United (vasárnap, 14:30)
Aki azt hiszi, hogy sima United siker lesz, az téved! Ne felejdük, a Kanárik jól teljesítenek hazai pályán, igaz, a hét végén a Leicester kiejtette őket az FA-kupából. Meglepetést várok, döntetlen lesz!
 
Stoke City – Swansea City (vasárnap, 16:00)
Két masszív középcsapat igazi rangadója. A Stoke a Valencia otthonában játszik még Európa Liga-meccset csütörtökön, majd vasárnap bajnoki hazai pályán. Meglepetés lesz, a walesiek három ponttal fognak távozni Stoke-ból.
 
A fogadási tippek nem tekinthetőek ajánlattételnek, csupán a szerző szellemi termékei.
 

Címkék: előzetes tipp premier foci fogadás angol labdarúgás league

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr814186656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása