Az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójának rangadója egy londoni derbi lesz az Arsenal és a Tottenham Hotpsur között. Ősszel a Sarkanytyúsok 2-1-re legyőzték az Ágyúsokat, most közel 20 év után kétszer is diadalmaskodhatnak városi riválisuk felett egy szezonon belül.

 
Az 1992-93-as idényben sikerült utoljára az a Spursnek, hogy oda-vissza verte legnagyobb riválisát a bajnokságban. Jermaine Defoe, a Tottenham angol válogatott csatára szerint most itt a remek alkalom arra, hogy ismét történelmet írjon az együttes.
 
"Nehéz meccs lesz, de bizakodó vagyok, nyilván amiatt, ahogy játszunk" – mondta Defoe a Goal.com-nak. "Nagyon erős keretünk van, és mindenki jól játszik. Lelkesek vagyunk, remek a csapatszellem, ami szerintem nagyon fontos, ha valamit el akarsz érni. Nagyon jó esélyünk van arra, hogy elhozzuk a három pontot."
 
A Sarkanytyúsok tízpontos előnyben vannak az Arsenalhoz képest, így „kényelmesen üldögélnek” a tabella harmadik helyén. Arsene Wenger, az Ágyúsok menedzsere korábban úgy nyilatkozott, hogy a negyedik hely megszerzése már felérne nekik egy trófeával, ami egyben a Bajnokok Ligájában való indulást is jelentené – ha hátrébb végez a csapat, csak az Európa Liga marad.
 
Az Arsenal egy héten belül két vereséget is elszenvedett – előbb az AC Milan küldte haza egy négyessel a londoniakat, majd a Sunderland ütötte ki az FA-kupából Robin van Persie-éket.
 
A Tottenham formája sokkal bíztatóbb, annak ellenére is, hogy az elmúlt hétvégén Harry Redknapp együttese gól nélküli döntetlent játszott a Stevenage otthonában az FA-kupa 5. fordulójában.
 
Én hiszem, hogy a Spurs legyőzi az Arsenalt, pénzem a vendégek győzelmére teszem.
 

A fogadási tippek nem tekinthetőek ajánlattételnek, csupán a szerző szellemi termékei. 

Címkék: előzetes premier tottenham league arsenal defoe

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr544187030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása