Liverpool – Wigan

 2012.03.24. 14:17

Talán nem is kell mondanom, de nagy meglepetés, hogy a Liverpool pár nappal ezelőtt kétgólos hátrányból kapott ki a Queens Park Rangers otthonában. Most itt az idő a javításra!

A QPR ellen az első gél órát uralta a Liverpool, a Vörösök csak magukat hibáztathatták, hogy nem vezettek már ekkor három-négy góllal. A Steven Gerrard, Stewart Downing, Luis Suarez hármas remekül megértette egymást, de Dirk Kuyt és Charlie Adam is nagyon hasznosan játszott.

Az első félidő végére érthetetlen módon a hazaiak beszorították a Liverpoolt a kapuja elé, igaz, ordító helyzetbe nem került Mark Hughes együttese.

A fordulásban érkezett Sebastian Coates, aki csatárokat megszégyenítő ollózós gólt szerzett. A Liverpool továbbra is támadásban maradt, jött Suarez szokásos kapufája, majd Downing pár méterről a kapusba lőtte a labdát, a lecsorgót pedig Kuyt kotorbe a kapuba. Ekkor volt 0-2.

Ekkor már Jordan Henderson is a pályán volt, aki a szünetben váltotta a Adamet – gyorsan kaptunk róla egy gólt, majd Martin Skrtel, Pepe Reina és Jose Enrique gondoskodott a másik kettőről.

Néha olyan szép támadásokat vezetett a Liverpool, hogy egy pillanatra azt hittem, a Barcelonát látom játszani. Mindhiába, hiszen a QPR-nak sikerült a fordítás, így ismét nulla pont nélkül maradt Kenny Dalglish együttese.

Glen Johnson, Craig Bellamy, Daniel Agger és Lucas továbbra is sérült, míg Roberto Martinez menedzser a Michael Pollitt, David Jones kettősre nem számíthat ma délután.

A bukik szerint a Wigan győzelmére annyi az esély, mint az MTK Magyar Kupa sikerére – ezt most találtam véletlenül, és tényleg azonosak az oddsok nagyjából.

Ha érdekel a tenisz, a legfrissebb tenisz hírek, kattints a linkre.

Címkék: premier foci liverpool fogadás angol wigan league

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr404337060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása