Ma este újrajátszásra kerül sor az FA-kupa negyeddöntőjében, miután az első találkozón Liverpoolban 1-1-es döntetlent játszottak a felek. Az Evertonnak nehéz dolga lesz Sunderlandben, nagyon szoros meccs várható ma este.

A Sunderland Phillip Bardsley távoli lövésének köszönhetően szerzett vezetést bő egy héttel ezelőtt, majd a hazaiak Tim Cahill góljával egyenlíteni tudtak még az első félidőben. A folytatásban azonban már nem született gól, pedig a kék mezesek nagyon közel álltak a továbbjutáshoz, de nem volt szerencséjük.

Az északiak Martin O’Neill vezetése alatt kicsit megrázták magukat, a kieső jelölt csapatból stabil középmezőnyös gárda lett. A Sunderland és az Everton is 40 pontos a Premier League-ben, egyaránt 11 győzelmet, hét döntetlent és 12 vereséget számlálnak a felek, talán a rúgott gólok tekintetében állnak csak jobban a hazaiak.

Az Everton csupán 30 alkalommal zörgette meg ellenfelei hálóját a bajnokságban, míg a Sunderland 39-szer. A Sunderlandnek volt eddig nehezebb útja, hiszen az északi rivális Middlesbrough után az Arsenalt búcsúztatták a Fekete Macskák, míg az Everton a Blackpool, Fulham, Tamworth hármason lépett túl.

Nikica Jelavic, a vendégek csatára legutóbb kiváló teljesítményt nyújtott a Swansea ellen, gólja mellett több alkalommal is veszélyeztette a walesiek kapuját. A Sunderland szurkolói Stephane Seesegnon és Nicklas Bendtner jó formájában bízhatnak.

Hogy mire érdemes fogadni? Én a Sunderland továbbjutását várom, a rendes játékidő eredményére azért nem mernék fogadni, lehet, hogy csak a hosszabításban dől el. 2,5 gólnál kevesebbet várok az első 90 percben, nem lesz gólzápor – aztán majd jól rámcáfolnak… J

Ha érdekel az ökölvívás és a kézilabda, kattints a feltüntetett linkekre.

 

Címkék: foci angol labdarúgás everton sunderland fa kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr454343808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása