Bajnok a ManCity

 2012.05.21. 10:07
Óriási izgalmakat követően emelhette a magasba a bajnoknak járó trófeát a Manchester City, miután 3-2-re győzte le hazai pályán a Queens Park Rangers együttesét.

 
Ugye ennek már jó pár hete, de azért említsük meg itt a blogon is, hogy mi történt. A City szerzett vezetést, majd előbb a QPR egyenlített, aztán a vezetést is megszerezte. Edin Szeko a 91. Percben egalizált, majd érkezett az egész szezon legjobbja, Sergio Agüero, és eldöntötte a találkozót, csapatának pedig megszerezte első Premier League-trófeáját (a City már nyert bajnokságot, de még 1992 előtt).
 
Így a Manchester United szinte hiába nyert a Sunderland otthonában, Sir Alex Ferguson együttesének a 2011/12-es szezonra csak a Community Shield maradt.
 
A bajnokságban harmadik helyen végzett az Arsenal, míg a negyedik helyezett Tottenham Hotspur  nem indulhat a Bajnokok Ligájában, mert a Chelsea megnyerte azt. A Sarkantyúsoknak így csak az Európa Liga maradt, ahogy az ötödik Newcastle Unitednek is.
 
A hetedik Everton jó hajrájának köszönhetően megelőzte a városi rivális Liverpoolt a tabellán, de a Vörösök legalább a Ligakupa-győzelemnek köszönhetően indulhatnak majd a második számú európai kupasorozatban.
 
A középmezőny nagyon sűrűre sikeredett, ahogy a kiesésért folytatott harc is.
 
A Wolverhampton Wanderers már fordulók óta búcsúzott az élvonaltól, majd előbb a Blackburn Rovers, aztán Bogdán Ádám Boltonja csatlakozott a Farkasokhoz. Veresége ellenére a QPR bentmaradt az első osztályban, mert Bogdánék „csak” 2-2-es döntetlent játszottak a Stoke City otthonában.
 

A legfrissebb NBA-s kosárlabda hírekért kattints erre a linkre, majd irány a bet365 és fogadj az ökölvívás legjobb mérkőzéseitől egészen a tollaslabdáig. 

Címkék: premier fogadás angol labdarúgás league

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr444528940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása