Nemsokára kezdődik az Eb

 2012.05.28. 00:21
Mivel a Premier League-szezonnak már hetekkel ezelőtt vége lett, arra gondoltam, hogy júniusban is kellene azért blogolni. Szerencsére lesz Eb, így lesz miről írni. Az első írásban csak fussunk át a leglényegesebb dolgokon.
 
Összesen 16 nemzeti csapat jutott ki a nyári Európa-bajnokság, természetesen a magyar válogatott nem, de a bet365-ön Dzsudzsákék felkészülési mérkőzéseire is lehet fogadni.
 
A címvédő spanyolok sikerét várják nagyon sokan, és a bukiknál és Xaviék a legesélyesebbek a végső győzelemre.
 
Őket követik szorosan a németek, majd a hollandok, az angolok és a franciák pedig már jócskán le vannak maradva. Az olaszokkal és a portugálokkal zárul be a kör – szerintem ez a hét válogatott száll jó eséllyel harcba a trófeáért.
 
A németek, a hollandok és a protugálok Dániával kiegészülve szerepelnek egy csoportban, tehát itt egy nagy favorit máris búcsúzni fog.
 
Na nézzük, kinek lehet még esélye. Az orosz, cseh, lengyel, görög kvartettet tartják a leggyengébbnek. Ezt én így nem mondanám, hiszen ez a négy csapat véleményem szerint egy szinten van. Kettő közülök biztos ott lesz a negyeddöntőben, és ha ott relatív könnyű ellenfelet kapnak, még bármi lehet. A torna meglepetés-csapata ebből a csoportból, az A jelűből kerülhet ki.
 
Igaz azt írtam, hogy az olaszok ott lehetnek akár a döntőben is, de ehhez tovább kell jutniuk a C csoportból, ahol a spanyolokkal, az írekkel és a horvátokkal szerepelnek. Utóbbi válogatottnak remek játékosai vannak. Srna, Modric, Krancjar, Jelavic, hogy csak négy nevet említsek.
 
És ott van még a D-csoport a svédekkel, az ukránokkal, a franciákkal és az angolokkal.
 
Ha olyan izgalmas lesz a torna, mint a labdarúgó Magyar Kupa döntője, akkor már jó lesz, de remélem, hogy színvonalasabb is lesz.

Címkék: előzetes bajnokság európa labdarúgás 2012 euro

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr84550019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása