Szűkülnek a keretek

 2012.05.29. 17:33
Lassan kezdődik a nyári labdarúgó Európa-bajnokság, a szövetségi kapitányoknak pedig 23 fősre kell szűkíteniük a válogatott keretét.
 
A német labdarúgó válogatottban nem történt meglepetés. Joachim Löw szövetségi kapitány a lehető legerősebb kerettel utazik a kontinenstornára, a legnagyobb hiányzó (név alapján) Cacau, a VfB Stuttgart támadója lehet.
 
Számomra Lars Bender, a Borussia Dormund középpályásának kimaradása nagyobb meglepetés, de Khedira és Schweinsteiger mögött aligha kapott voltna nagyobb szerepet, mint például Reus a támadó szekcióban.
 
Az olaszok kapitánya, Prandelli egyetlen Inter-játékost sem visz magával Kelet-Európába, hiszen Ranocchia helyet Ogbonna (Torino) utazhat. A bundaügy miatt is csinosítgatni kellet a keretet, de minden nagy név ott lesz a „csizmásoknál”, még a balhés Balotelli is. A színesbőrű támadó mellett csupán két légiós került még be Pradelli együttesébe: Sirigu és Motta (mindkettő PSG).
 
Az angoloknál bárki kapkodhat a feje után. Azért ne feledjük el, hogy oké, tudnak ezek a srácok focizni, de azért egy kicsit túl vannak sztárolva a Premier League-játékosok, főleg az angol ajkúak.
 
A Man City középpályása, Barry megsérült, helyette Phil Jagielkát tette be a keretbe Roy Hodgson. Egy Hart-Lescott-Parker-Rooney tengely jó lehet, és még van Lampard, Gerrard, Young. Aztán ki tudja, lehet, hogy Carroll most fog nagyot durrantani…
 
Egy dolog még, Yohann Gourcuff sem utazik, ő a franciák kererszűkítésének esett az áldozatául.
 
A többi válogatott „rendben van”, sehol sincs nagy meglepetés – ha a sérülteket nem vesszük figyelembe.
 

Címkék: foci bajnokság fogadás labdarúgás 2012 euro

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr234553327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása