Bő egy hét, és kezdetét veszi a labdarúgó Európa-bajnokság. Következő írásunkban azokról a játékosokról lesz szó, akik sokat tehetnek csapatuk sikeréért.

Kezdjük a sort címvédő spanyolokkal. David Villa kiesése miatt nagy érvágás érte Vicente del Bosque együttesét, de még így is lesznek sztárok a csatársorban, más kérdés, hogy milyen formában.

A barcás Pedro a Spanyol Király-kupa fináléjában két gólt is szerzett, és valószínűleg a döntőben nyújtott kiváló teljesítményének is köszönhetően kapott meghívót. Ott van még a keretben Fernando Llorente és Fernando Torres is, de az igazi veszélyt így is a középpályások jelenthetik az ellenfelekre nézve. David Silva, Xavi, Andres Iniesta és Cesc Fabregas mellett még Xabi Alonso és Jesus Navas is sokat tehet a sikerekért.

A németek Mesut Öziltől és Bastian Schweinsteigertől várják a nagy csodát. A fiatal Nationalelfben ott van még Mario Götze, igaz, a dortmundi támadó még csak pár hete kezdte el ismételten a teljes edzéseket.

A hollandok a parádés szezont produkáló Robin van Persie – KlaasJan Huntelaar csatárduóban látják a siker kulcsát. Bár a 4-3-3-as hadrendben ők ketten igen ritkán vannak egyszerre a pályán. Wesley Sneijder és Rafael van der Vaarté a középpálya, a széleket pedig Arjen Robben és Dirk Kuyt uralhatja.

Az angolok minden nagy tornán Wayne Rooney-ban bíznak, most azonban a Manchester United támadója az első két csoportmeccset ki fogja hagyni. Helyét valószínűleg Andy Carroll fogja majd elfoglalni. Ashley Youngra, Frank Lampardra, Scott Parkerre és Steven Gerrardra kell igazán odafigyelnünk, hátul pedig Joe Hart adhatja a mgabiztosságot a háromoroszlánosoknak.

A legfrissebb tenisz hírek olvasásáért kattintson a linkre, ha pedig a fogadás érdekli, akkor a legjobb Magyar Kupa-mérkőzések mellett bármire fogadhat a bet365-ön.

Címkék: bajnokság európa fogadás labdarúgás euro2012

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr64555147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása