Ma az Eb nyitómeccsén a (társ)házigazda lengyelek a görögökkel, míg az oroszok a csehekkel találkoznak. ELŐZETES!

A találkozó 18 órakor kezdődik, és a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság nyitómecsén Lengyelország a 2004-es győztessel, Görögországgal méri össze erejét.

A házigazdák nagy önbizalommal várják a találkozót, míg a görögök szerint a lengyeleknek van veszíteni valójuk, mivel ők játszanak hazai pályán. Egy biztos, hogy Franciszek Smuda szövetségi kapitány még csak most fog először tétmeccsen ülni a lengyel kispadod, mivel két éve csak felkészülési mérkőzésekkel készültek a kontinenstornára csapatával.

Azonban a mérlegük elég jónak nevezhető: legutóbbi hat találkozójukból ötöt megnyertek Robert Lewandowskiék, ráadásul 461 perce gólt sem kaptak – utoljára Priskin Tamás lőtt gólt nekik.

A lengyelek négyvédős rendszerben, két védekező középpályással és egy centerrel játszottak az utóbbi időben, míg a görögök a 4-3-3-as rendszerben bíznak.

Fernando Santos, a görögök sözvetségi kapitánya szerint jó együttese van, és bár erősségük a stabil védekezés, de nem jutottak volna el idáig, ha nem tudnának támadni.

A selejtezős csoportukban az élen záró Hellének a felkészülési mérkőzéseken már nem villogtak: az örményeket egy góllal verték, de ikszeltek a belga, szlovén, orosz hármassal, Romániától pedig 3-1-re kikaptak.

A várható kezdőcsapatok
Lengyelország: Szczesny – Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch – Polanski, Murawski – Blaszczykowski, Obraniak, Rybus – Lewandowski.

Görögország: Halkiasz – Toroszidisz, Papasztatopulosz, Papadopulosz, Holevasz – Karagunisz, Kacuranisz, Maniatisz – Szalpingidisz, Gekasz, Szamarasz.

Tipp: Lengyelország - Görögország 2-1, Oroszország - Csehország 1-1

A bet365 sportfogadás szempontjából a legjobb választás, hiszen kiváló árakon lehet fogadni a mérkőzésekre. A labdarúgás piacain kivétel nélkül a lengyelek a találkozó esélyesei.

Címkék: előzetes bajnokság európa fogadás labdarúgás euro2012

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr194573739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása