Nagyon nem indult be a piac, de azért történtek dolgok így is az angol élvonal csapatainál. A Swansea például két játékost is igazolt, és a Liverpool keretében is történtek változások.

Liverpool

Kezdjük a sort a Vörösökkel. Brendan Rodgers úgy tűnik, számít Alberto Aquilanira – ezt az olasz középpályás ügynöke mondta, pontosabban azt állította, hogy védence a 2012/13-as szezonban a Mersey-partiakat fogja erősíteni.

Távozott azonban Maxi Rodríguez. A szélő első profi klubjához, a Newell’s Old Boyshoz tért haza, ingyen. Érkezett azonban a 21 éves Fabio Borini. Rodgers már dolgozott együtt az olasz csatárral, és ahogy megjöt, sokan már azt kezdték el találgatni, vajon mi lesz Andy Carroll sorsa…

Tottenham Hotspur

A Sarkantyúsok új menedzsere, Andre Villas-Boas kinevezését követően pár napja megszerezte Jan Vertonghent. Igaz, a belga védőt már régóta csábította a Spurs. A londoniak azonban elveszíthetik Luka Modricot, a horvát egyre közelebb van a Real Madridhoz a legfrissebb foci hírek szerint.

Queens Park Rangers

Biztos, hogy elhagyja a Loftus Roadot Buzsáky Ákos, a magyar válogatott középpályása. A kiváló technikai képességekkel megáldott labdarúgónak a Championshipből vannak ajánlatai. Nyilatkozatai alapján arra lehet következtetni, hogy a szigetországban kívánja folytatni a pályafutását.

Egy újabb nagy halat, Pak Ji-Szungot is megszerezték a kék-fehérek. A dél-koreai hosszú éveket töltött el a Manchester Unitedben, de most – saját bevallása szerint – távoznia kellett.

Swansea City

Chico személyében az olasz Genoától egy 25 éves spanyol védőt sikerül szerződtetnie Michael Laudrupnak. A háromszoros spanyol utánpótlás-válogatott játékos mellett érkezett Jonathan de Guzman is. A holland középpályás a spanyol Villarrealnak intett búcsút.

További átigazolások

A Fulham megszerezte a Wigan csatárát, Hugo Rodallegát, míg a Newcastle United Peter Lövenkrandsot a másodosztályú Birmingham Citynek passzolta el.

A labdarúgó Magyar Kupa-meccsei a bet365 oldalán nemsokára elérhetőek lesznek, onnantól kezdve bátran lehet fogadni.

Címkék: átigazolás angol foci labdarúgás premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr604659189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása