Az Észak-Amerikában túrázó Chelsea és Liverpool is vereséget szenvedett magyar idő szerint szerdárról csütörtökre virradóra. Persze nem csak ez a két PL-es csapat van már benne javában az alapozásban, de mivel az ő meccsösszefoglalójukat néztem, ezért róluk ejtek pár szót.

Chelsea – MLS All-Stars

A viszonylag erős csapattal felálló londoniak 3-2-re kaptak ki az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legjobb játékosai által alkotott All-Starstól. A Chelsea részéről a két klublegenda, John Terry és Frank Lampard volt eredményes. A védő egy hihetetlenül pontos fejessel jelezte, nem felejtett el focizni, míg Lampard egy közeli lövés után vette be a ligaválogatott kapuját.

A mérkőzés győztes gólját az Angliában is légióskodó Eddie Johnson szerezte. Nagy szerencséjük is volt a "hazaiaknak", mivel a csatár lövése megpattant egy blokkolni igyekvő védőn, így került az a kapuba.

Még egy Hazard érkezett

Eden Hazard után öccsét, Thorgant is megszerezték a Kékek. A 19 éves támadó középpályás a francia RC Lenstól érkezett, és egymillió eurót fizettek érte Roman Abramovicsék. Hát, ők tudják…

A brazil csodacserek, Oscar már jobb húzásnak tűnik az orosz üzletembertől. Érte 32 milliót kapott az Internacional, és a támadó középpályást sokan Kakához hasonlítják.

Liverpool – AS Roma

A Vörösök 2-1-re kikaptak a már négy edzőmeccset is maguk mögött tudó olaszoktól. Brendan Rodgers a kezdőbe tette Gulácsi Pétert, aki 45 percet kapott. A magyar kapus nem kapott gólt, és volt két bravúrja is. Emellett lábbal sem volt ügyetlen, jó napot zárt.

Mindhárom gól a második félidőben esett, és a rómaiak már 2-0-ra is mentek, amikor egy szépen felépített támadás végén Charlie Adam 16 méterről laposan lőtt, és szépített. Mellesleg nem játszottak rosszul a liverpooliak, több nagy helyzetük, kapufájuk is volt, ráadásul heten (Glen Johnson, Martin Kelly, Jordan Henderson, Steven Gerrard, Stewart Downing, Andy Carrol és Fabio Borini) pályára sem léptek, mivel még csak a múlt héten csatlakoztak a kerethez.

Ökölvívás szorzók a bet365 oldalán, míg a legfrissebb foci hírek a linkre kattintva érhetőek el.

Címkék: chelsea foci liverpool angol premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr464679271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása