Lassan véget ér a felkészülési időszak az angol együttesek számára, sőt, a Liverpool már az Európa Ligában is megkezdte a szereplését. Természetesen az átigazolásoké lesz a főszerep, nézzük is, hogy mi történt az elmúlt két hétben.

Queens Park Rangers

Nem bírnak magukkal a kis londoniak, tovább erősítik keretüket, és ismét egy jó igazolással jelentkeztek. David Hoilett az előző években a Blacburn Roverst erősítette, de a 22 éves kanadai támadó nem követte volt csapatát a másodosztályba (Championship), és bár érdeklődött iránta a Liverpool és az Arsenal is, ő a QPR-t választotta. Az előző idényben 34 meccsen hét gólt és hat gólpasszt jegyzett.

Aston Villa

A csalódást keltő tavalyi év után a tabella első felében szeretne végezni a Villa, és Paul Lambert menedzser ennek megfelelően igyekszik megerősíteni a keretet. Legutóbb a Feyenoord holland válogatott védője, a 27 éves Ron Vlaar érkezett, így ő a klub nyári szerzeménye.

Liverpool

Brendan Rodgers menedzser nagyon elszeretné passzolni Andy Carrollt, a csatár már a Gomel elleni Európa Liga-mérkőzésen sem volt ott a keretben. Alberto Aquilani azonban már biztos távozó, az olasz középpályás három évre írt alá a Fiorentinához, és nyolcmillió euróért cserébe váltott klubot sajtóhírek szerint.

Tovább is van, mondom még

Az Arsenal "végre" megszabadult Manuel Almuniától, a veterán spanyol a Championshipben szereplő Watfordban folytatja. Curtis Good személyében a Newcastle United egy tehetséges ausztrál középhátvéddett szerződtetett, míg a 28 éves Michael Turner a Sunderlandből a Norwich Citybe szerződött. A Manchester United kölcsön adta fiatal kapusát, Ben Amost a Hull Citynek, míg Steven Pienaar végleg visszatért az Evertonhoz a Tottenham Hotspurtől.

Gera Zoltán a West Bromwich Albion honlapja szerint kiváló állapotban van, és jól is játszott a felkészülési meccseken, így talán már kevésbé meglepő, hogy Egervári Sándor szövetségi kapitány meghívót küldött ismét a magyar válogatott csapatkapitányának.

Kézilabda odds-ok a bet365 oldalán, hírek pedig a linkre kattintva.

Címkék: liverpool angol átigazolás angol foci labdarúgás gera zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr874695163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása