Egyikük a Chelsea, de a „kékek” már három meccset játszottak le. A másik két csapat a Swansea City és az Everton, és most nem előzetessel jelentkezünk, hanem értékeléssel.

Szerintem nagy butaság lenne már most a tabella alapján ítélni, mert aligha lesz a Swansea és az Everton is dobogós a szezon végén, de azért szembetűnő, hogy a walesiek már nyolc gólt rúgtak, és még egyet sem kaptak. Az első fordukóban a nyáron játékosokra rengeteget költő Queens Park Rangers otthonában egy ötöst vágott Michael Laudrup legénysége. A második fordulóban a Premier League-be visszatért West Ham United látogatott a „hattyúk” otthonába, de Michu vezérletével simán, 3-0-ra nyertek a hazaiak.

És bár nem nagycsapatokat fektett két vállra a Swansea, hanem vélhetően olyan gárdákat, mellyel a kiesés ellen fognak küzdeni. Már tavaly is jól szerepelt a kiscsapat, és Brendan Rodgers távozása ellenére úgy tűnik, Laudrup tovább tudja folytatni azt a munkát, amit elődje megkezdett.

A Chelsea-ről most nem akarok beszélni, mert bár a londoniak eddig magabiztosan hozták minden meccsüket, ez velük szemben minimum elvárás volt. Inkább az Everton felé fordítanám a figyelmemet.

Néhány angol szakíró úgy gondolta a szezon kezdete előtt, hogy a liverpooli kékek idén meglepetéseket okozhatnak. Ez így is történt, a nyitó fordulóban a Manchester United 1-0-ra kikapott a Goodison Parkban, majd az Aston Villa legyőzése (1-3) sem okozott gondot idegenben David Moyes csapatának.

Érdekesség, hogy az Arsenal két 0-0-val indított, míg a Liverpool a West Bromwich Albiontól elszenvedett 3-0-s zakót követően vasárnap este 2-2-t játszott a címvédő Manchester Cityvel. Korai lenne még temetni az „ágyúsokat”, bár nem láttam egyik meccsüket sem. A „vörösöket” sem írnám le, tegnap egy nagyon élvezetes meccset játszottak a Cityvel, és az egyéni hibáiknak köszönhették, hogy nem tudták az Anfielden tartani mindhárom bajnoki pontot.

Naprakész tenisz hírek böngészéséért keresd fel a bet365 sportfogadási hírekkel foglalkozó honlapját.

Címkék: bajnokság angol foci everton premier league swansea

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr614735023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása