A héten több csapatnak is már a Ligakupában lesz jelenése, míg a Newcastle United és a Liverpool az Európa Ligában lesz érdekelt csütörtökön – utóbbi pedig vasárnap már az Arsenalt fogadja.

Ma 23 mérkőzést rendeznek a Ligakupában (Capital One Cup – idén már a kereskedelmi rádió a sorozat névadója, korábban a Carling volt), és 12 elsőosztályú csapat is érdekelt lesz. Ezen mérkőzések közül talán a Wigan nottinghami vendégjátéka ígérhet némi izalmakat, a többi találkozón a Premier League-ben szereplő csapatoknak illen továbbjutniuk.

Szerdán az Everton játszik Ligakupa-meccset, ellenfele majd a Leyton Orient lesz.

Csütörtökön a Newcastle a görög Atromitoszt fogadja az Európa Liga selejtezőjének playoffkörének visszavágóján. Az odavágón 1-1-es döntetlen született, így Alan Pardew aligha fog tartalékolni a hétvégi, Aston Villa elleni meccs előtt.

A Liverpool vendége a skót Hearts lesz, és a „vörösök” valamivel nyugodtabbak lehetnek, hiszen idegenben nyenri tudtak 1-0-ra. Brendan Rodgers legénysége vasárnap a Manchester City ellen játszott 2-2-es döntetlent az Anfield Roadon, most vasárnap pedig az Arsenal látogat majd hozzájuk. A skótok ellen valószínűleg olyanok kaphatnak majd lehetőséget, akikkel a hétvégén nem számol Rodgers. És akkor itt el is érkeztünk az előzetesünkhöz.

Friss tenisz hírek a US Openről a bet365-ön, míg a labdarúgó Magyar Kupa mérkőzéseiről is az említett oldalon talál információkat és szorzókat.

Liverpool – Arsenal

Daniel Agger a City ellen nem játszhatott, helyére kisebb meglepetésre nem Jamie Carragher, hanem Sebastian Coates került be. A fiatal uruguayi jól is teljesített, de a dán valószínúleg már ott lehet az „ágyúsok” elleni meccsen. Ha nem lesznek sérültek, akkor egy Reina – Johnson, Skrtel, Agger, Enrique – Sahin, Allen, Gerrard – Borini, Suárez, Downing 11 futhat ki a gyepre.

Igen, van egy új név a csapatban, méghozzá Nuri Sahin. És ne feledkezzünk meg Oussama Assaidiról (Usszama Asszaidi) sem, a marokkói eddig még nem lépett pályára új együttesében. Lucas Leiva és Joe Cole is sérült, nem valószínű, hogy pályára fognak lépni.

Ami az Arsenalt illeti, elég valószínűtlennek tartom, hogy a csapat harmadik bajnokiján se szerezzen gólt. Ugyanakkor a bajnok Citynek is voltak gondjai a Liverpool vendégeként, a hazaiak nagyon jól teljesítettek, Arsene Wenger fiainak alaposa össze kell kapniuk magukat.

Címkék: liverpool angol foci premier league arsenal newcastle united európa liga

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr844736897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása