Tovább menetelhet a West Brom

 2012.09.11. 16:07

Rangadó ugyan nem lesz ezen a hétvégén a Premier League-ben, de fogadni biztos, hogy érdemes lesz. Van miből választani, én most a Fulham – West Brom meccset szúrtam ki magamnak.

A West Bromwich Albion jól áll a tabellán, a Fulham nem. A WBA még veretlen idén, a Fulham már nem. Ha minden mérkőzést figyelembe veszünk, Gera Zoltán együttese már nyolc meccs óta veretlen, míg a Fulham utóbbi öt találkozójából csak egyet nyert meg. Hiába zárta jól a tavalyi esztendőt a kis londoni gárda, az új idényben nem nagyon megy a gárdának.

Talán ezért is sürgette Martin Jol egy középpályás szerződtetését, és végül sikerrel is járt a klub, mivel a szezon végéig megszerezte Jorgosz Karaguniszt. A 120-szoros görög válogatott 2004-ben aranyérmet nyert hazájával a portugáliai Európa-bajnokságon, és hosszú évet után ismét búcsút intett a Panathinaikosznak, hogy kipróbálhassa magát a Premier League-ben.

De ne kanyarodjunk el, térjünk vissza a Fulham – WBA bajnoki meccshez.

Martin Jol legénysége az első fordulóban lemostra a Norwich Cityt (5-0) a pályáról, majd 3-2-re kikapott a Manchester Unitedtől idegenben. Ez még rendben is van, sőt, két gólt lőni az Old Traffordon nem sok csapat tud. Legutóbb azonban a West Ham United simán verte a Fulhamet, ráadásul az együttes még a Ligakupában is elvérzett aSheffieldben a Wednesday ellen.

Úgy tűnik, Steve Clarke remekül összerakta a WBA-t, az első fordulóban Geráék hármat lőttek a Liverpoolnak. A következő játéknapon egy pontot elloptak a White Hart Lane-ről a Tottenhamtől, majd miután búcsúztatták a Yeovil Townt a Ligakupában, kettőt rámoltak be az Evertonnak otthon.

Clarke rendesen kevergeti a lapokat, míg például Gera és Odemwingie a Liverpool ellen még a kezdő tagja volt, az utóbbi meccseken előbbi nem is játszott, míg a nigériai csatár csak csereként lépett pályára.

Fogadás:

Vendég győzelmet várok (3.75), és annak ellenére, hogy mindkét csapat képes gólokat szerezni, kevés találatra számítok.

A hétvégi kínálat:

Szeptember 15., szombat

Norwich City – West Ham United

Arsenal – Southampton

Aston Villa – Swansea

Fulham – Wst Bromwich Albion

Manchester United – Wigan

Queens Park Rangers – Chelsea

Stoke City – Manchester City

Sunderland – Liverpool

Szeptember 16., vasárnap

Reading – Tottenham Hotspur

Szeptember 17., hétfő

Everton – Newcastle United

A bet365 a legfelkapottabb kosárlabda-meccsek mellett a kézilabda piacon is jelen van, rengeteg találkozóra lehet fogadni.

Címkék: fogadás angol foci premier league fulham west brom

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr804772866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása