Rangadóval indul a forduló

 2012.09.24. 16:38

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 6. fordulójának nyitómeccsén az Arsenal a városi rivális Chelsea-t fogadja. A veretlenek csatáján kívül szombat este még egy Manchester United – Tottenham Hotspur rangadó is vár ránk.

Arsenal – Chelsea

Az "ágyúsok" két döntetlennel kezdték az idei évet, majd két győzelem következett. A legutóbbi fordulóban ismét egy pontot szerzett Arsene Wenger legénysége, de ezt a bajnoki címvédő Manchester City otthonában érte el a csapat. A Chelsea-nek az Arsenal elleni meccs lesz az első igazi rangadója a szezonban a bajnokságban, mert bár Roberto Di Matteo legénysége megmérkőzött már a Newcastle Uniteddel, a "szarkák" nem bajnokesélyesek.

Sérültek mindkét oldalon akadnak. Wenger továbbra sem számíthat két lengyel portására, ahogy Bacary Sagnára és Tomás Rosickyre sem. Elkezdte ugyan már az edzéseket Jack Wilshere, még egy jó ideig biztos nem fog játszani tétmeccsen. A Chelsea-nél Frank Lampard és Daniel Sturridge "erősíti" a maródiak listáját.

Az Arsenal utoljára áprilisban kapott ki tétmeccsen, míg a Chelsea kikapott már az Atletico Madridtól az európai Szuperkupa-döntőben, a Manchester Citytől pedig a Community Shieldben szenvedett vereséget. Bajnokin utoljára a Liverpool verte a "kékeket", még májusban (4-1).

Manchester United – Tottenham Hotspur

A legutóbbi fordulóban Sir Alex Ferguson csapata ugyan elhozta a három pontot az Anfield Roadról, koránt sem volt sziporkázó a csapat játéka, inkább a játékvezetőnek volt köszönhető a három bajnoki pont. A nyitómeccsen ugyan még kikaptak a "vörös ördögök" az Evertontól, azóta nem találtak legyőzőre.

Andre Villas-Boas legénysége Luka Modric megválása óta kezd magára találni, és aki látta a Spurs meccseit az tudja, van potenciál ebben a csapatban. A játékosok duzzadnak az önbizalomtól, sokak szerint győzni mennek az Old Traffordra. Na persze erre ne vegyünk mérget, nem ők a találkozó esélyesei.

A bet365 tenisz hírek sokat segíthetnek a fogadás előtt. Emellett kosárlabda találkozókra is lehetőség van pénzt rakni.

Címkék: chelsea manchester united angol foci premier league arsenal tottenham hotspur

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr664809600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása