A West Ham Unitednél már várják a Southmapton elleni összecsapást, míg az Arsenalnál megint fontos láncszemek dőltek ki a sorból. A Wigannél kiváló a kapcsolat a klubelnök és a menedzser között, az Everton pedig egy német "ágyút" szerződtetett.

Allardyce nyugodt

A West Ham United szombaton a szintén újonc Southamptont fogadja hazai pályán. A „kalapácsosok” menedzsere, Sam Allardyce nem aggódik csapata teljesítménye miatt, hiszen az Upton Parkban jól teljesít az együttes, még akkor is, ha legutóbb az Arsenal ellen ez az állítás nem volt igaz.

"Jól kezdtük a szezont, és ha hozni tudjuk a Sunderland, a Fulham és az Aston Villa ellen mutatott formánkat, akkor jó esélyünk lesz majd a győzelemre" – mondta Allardyce. A West Ham 11 pontjával a 8., míg a Southampton négy egységgel a 17.

Koscielny, Gibbs és Walcott is kidőlt

Az Arsenal az említett hármas nélkül fog majd a Norwich City otthonába utazni szombaton. A francia védőnek a háta, a walesinek a combja, míg az angol támadónak továbbra is a mellkasa fáj.

Emmanuel Frimpong már társaival edzett a héten, de a két lengyel kapus, Wojciech Szczesny és Lukasz Fabianszki továbbra is sérült – rájuk még több hét kényszerpihenő vár. Abou Diaby, Bacary Sagna és Jack Wilshere sem fog Norfolkba utazni.

Az elnököt méltatta a Wigan menedzsere

Roberto Martinez szerint nagyon fontos, hogy a klub menedzsere és elnöke (Dave Whelan) között szoros a kapcsolat, mivel ez az egyik alapja annak, hogy egy futballegyesület zökkenőmentesen működjön. Bár a szakember nyáron a Liverpool vezetőivel is tárgyalt, végül maradt a Wigannél, és kapcsolata egyáltalán nem romlott meg Whelannel azért, mert más klubbal is tárgyalt.

Hitzlsperger december végéig aláírt

Az Everton hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtett az 52-szeres német válogatott középpályást, Thomas Hitzlspergert. A profi karrierjét az Aston Villánál kezdő 30 éves játékos kiváló bal lábbal rendelkezik, hatalmas gólokat ragasztott már az ellenfelek kapujába. Megfordult a VfB Stuttgartban, a Lazióban, a West Ham Unitednél és a Wolfsburgnál is. Az Evertonnal nyár eleje óta készül, a tartalékok között már játszott egy meccset.

Foci hírek a bet365-ön a legjobb ligákból és a magyarból, de ugyanitt a kézilabda szerelmesei is megtalálják a maguknak való dolgokat.

Címkék: angol foci everton wigan premier league arsenal west ham united hitzlsperger

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr454858623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása