A Queens Park Rangers gyenge helyezése miatt az együttes nemrégiben kinevezett menedzsere, Harry Redknapp a januári átigazolási időszakban szeretne új játékosokat hozni a klubhoz. A vezetőség nem titkolt célja a kiesés elkerülése, így januárban megtesznek minden tőlük telhetőt.

A szakember szerint a vezetőségnek gyakorlatilag szerencsejáték lesz az igazolásokból, hiszen ilyenkor kis költségvetéssel nagyon nehéz jó játékosokat kifogni. A menedzser azt is tisztázta, hogy a klub vezetői nem várhatnak az igazolási időszak végéig, hanem minél hamarabb kell intézkedniük.

”Januárban igazolunk, de ez majdhogynem szerencsejáték lesz, hiszen mi nem a Manchester United vagyunk, ahol megengedhetik maguknak, hogy olyan sztárokat vegyenek, mint Robin Van Persie”- mondta a szakember.

Az igazolásokkal kapcsolatban kicsit oda is bökött a költekező egyesületeknek, de mint elárulta, nincs mit tenni.

”Ha van 30 milliód Sergio Agüeróra, David Silvára, Robin Van Persie-re, vagy éppen Santi Cazorlára, akkor megveszed, és tudod, hogy mit kapsz. A nagy klubok sok pénzzel gyakorlatilag azt vesznek, akit akarnak, de nekünk nagyon meg kell gondolni, hogy kiért mennyit fizetünk” – vélekedett Redknapp.

A Tottenham korábbi menedzserének négymeccses veretlenségi sorozata az előző fordulóban a Newcastle vendégeként elszenvedett 1-0-s vereséggel megszakadt, de a csapat ebben az időszakban egy helyet legalább előre lépett a táblázaton.

A 65 esztendős szakember a vereséget követően elmondta, hogy a mérkőzésen egyáltalán nem volt elégedett a legjobban kereső játékosaival, akik mind motiváltságban, mind pedig taktikailag alulteljesítettek.

A QPR holnap a West Bromwich Albiont fogadja vendégül, majd négy nappal később a Liverpool érkezik Londonba. Az együttes tehát nem áll könnyű karácsonyi időszak előtt, de ha a játékosok szeretnének jövőre is az első osztályban futballozni, akkor ilyen feladatokat kell megoldaniuk.

Ha két ünnep között leszerepel az alakulat, akkor sincs még minden veszve, hiszen az igazolások akár változást is hozhatnak.

”Igen fontos szakasz a januári a számunkra, hiszen ha jó játékosokat sikerül igazolnunk, akkor akár rövid időn belül el is hagyhatjuk a kiesőzónát” – nyilatkozta pozitívan a rutinos menedzser.

Ami rosszul érintheti a klubot, hogy a csapat jelenlegi legtöbb góljának szerzője, Adel Taarabt iránt az AC Milan élénken érdeklődik. Persze ez nézőpont kérdése, hiszen a marokkói labdarúgóért kapott összeget más játékosok megvételére fordíthatják.

Ökölvívás fogadási hírek a bet365-ön a legfontosabb meccsek előtt, de ha más sportágak érdeklik, az sem jelenthet akadályt, biztosan talál kedvére valót. Például a labdarúgó Bajnokok Ligája fogadás segítségével hihetetlen kedvező akciókhoz is juthat.

Címkék: angol foci premier league queens park rangers qpr harry redknapp

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr764980921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása